Η «Δυναστεία» επιστρέφει μετά από 27 χρόνια: Δείτε σήμερα τους πρωταγωνιστές [photos]

04.10.2016
Πριν 35 χρόνια ακριβώς ξεκίνησε να προβάλλεται η θρυλική πλέον «Δυναστεία», η οποία αποτέλεσε μία από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του '80.

Προβλήθηκε από το αμερικανικό δίκτυο ABC για εννέα συνεχόμενες σεζόν κι αποτέλεσε την απάντηση στο “Ντάλλας” του CBS, ενώ στη χώρας μας οι πρώτες εφτά σεζόν προβλήθηκαν από την ΕΡΤ κι οι δύο τελευταίες από το Mega χτυπώντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Αρχικά η σειρά είχε ως επίκεντρο δύο οικογένειες, τους μεγαλοεπιχειρηματίες Κάρρινγκτον και τους μεσοαστούς Μπλέιζντελ που ζούσαν στο Ντένβερ του Κολοράντο.

Από τη δεύτερη σεζόν με την είσοδο της μοχθηρής “Αλέξις” και μετά οι σεναριογράφοι άλλαξαν αρκετές φορές τη δομή της σειράς για χάρη της τηλεθέασης, μετατρέποντας τη σειρά από δραματική με κοινωνικά στοιχεία σε καλτ και συχνά κωμική σαπουνόπερα πετυχαίνοντας το στόχο τους, δηλαδή να χτυπά κόκκινο η τηλεθέαση.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η διαμάχη των Κάρριγκτον και των Κόλμπυς (η καλή, μεσοαστή οικογένεια) θα συνεχιστεί μέσα από δύο γυναίκες: αντίπαλες θα είναι η Φάλον Κάριγκτον, η κόρη του μεγιστάνα Μπλέηκ, και η μητριά της, Κρίσταλ. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα αναλάβουν τους ρόλους των πρωταγωνιστών.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορούμε να δούμε πώς είναι το καστ της σειράς σήμερα τρεις δεκαετίες μετά με εξαίρεση τον Τζον Φόρσαιθ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2010, αλλά δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το αφιέρωμα.

Δείτε τους θρυλικούς τίτλους αρχής της σειράς...