Κοσμοσυρροή στο πατρικό του Παντελίδη - Σε άσπρο φέρετρο η σορός του [photos + vds]

19.02.2016
Φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι, αλλά και απλός κόσμος που τον είχε γνωρίσει μέσα από τα τραγούδια του συγκεντρώνονται από το πρωί της Παρασκευής έξω από το πατρικό του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη στην Νέα Ιωνία.

Εκεί μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα η σορός του τραγουδιστή και από τις 10 το πρωί του Σαββάτου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Ο συγκεντρωμένος κόσμος που βρισκόταν εκεί, πάνω από 250 άτομα, ξέσπασε σε δυνατά χειροκροτήματα, φωνάζοντας «Παντελή μας, θα ζήσεις για πάντα».

Λουλούδια, κεράκια και γράμματα στα οποία εκφράζουν την αγάπη τους αλλά και τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή έχουν τοποθετηθεί από δεκάδες κόσμου έξω από το πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί η οικογένεια στη Νέα Ιωνία.

Η κηδεία του Παντελή Παντελίδη θα γίνει το Σάββατο στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία στις 2 το μεσημέρι .

Την ίδια ώρα στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες από το μοιραίο τζιπ, μάρκας Mercedes ML, με το οποίο κόπηκε το νήμα της ζωής του δημοφιλούς καλλιτέχνη, μόλις στα 33 του χρόνια.

Το αυτοκίνητο έχει μεταφερθεί σε φυλασσόμενη ιδιωτική μάντρα αυτοκινήτων στο Ελληνικό. Οπως φαίνεται και στις εικόνες, το όχημα, το οποίο είναι καλυμμένο με λευκό μουσαμά έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, που προκλήθηκαν από τη σφοδρή πρόσκρουσή του στις προστατευτικές μπάρες.