Σάλος με την αποκάλυψη ότι η Κρίσι Τέιγκεν διάλεξε το φύλο του μωρού της

26.02.2016
Η διάσημη καλλονή πρόκειται να γίνει μανούλα σε λίγους μήνες και από τη χαρά της δεν έχει σταματήσει να ποστάρει φωτογραφίες της αλλά και να μιλά. Αυτό το τελευταίο ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτεί.

Η Κρίσι Τέιγκεν δεν είχε κρύψει ότι προσπαθούσε πολύ καιρό να γίνει μανούλα, οπότε όταν ο στόχος επιτεύχθηκε μέσω τεχνητής γονιμοποίησης, βγήκε και το βροντοφώναξε. Εκείνη και ο σύζυγός της, Τζον Λέτζεντ ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους την κορούλα τους μόνο που αυτές τις μέρες, αντί για ευχές από όλο τον κόσμο, λαμβάνουν μέχρι και επιθετικά σχόλια.

Ο λόγος; Η απόφαση της Κρίσι να αποκαλύψει ότι το φύλο του μωρού "δεν έτυχε, αλλά πέτυχε" έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από πολύ κόσμο που έχει γεμίσει τα social media με όχι και τόσο θετικά σχόλια.

Κατά τη διάρκεια προώθησης του νέου βιβλίου της μαγειρικής [επάνω] "άνοιξε το στοματάκι της" η Κρίσι αποκαλύπτοντας ότι διάλεξε η ίδια να είναι κοριτσάκι το μωρό της.

"Εγώ πήρα αυτή την απόφαση. Όχι μόνο θα κάνω κοριτσάκι, αλλά το διάλεξα αυτό το κοριτσάκια από τότε που ήταν μικροσκοπικό έμβρυο. Νομίζω ότι ήμουν ενθουσιασμένη με την ιδέα ότι ο Τζον θα γίνει ο τέλειος πατέρας για ένα κοριτσάκι. Νομίζω ότι του αξίζει ένα κοριτσάκι. Του αξίζει αυτός ο δεσμός".

Ε... τι ήταν να το πει... Ξεσπάθωσε το Twitter με ακραία σχόλια. H Κρίσι λοιπόν, μπήκε σε μια διαδικασία υπεράσπισης αυτού που έκανε που τη φέρνει σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Και όλα αυτά τα αρνητικά κύμματα δεν τα χρειάζεται αυτή τη στιγμή της ζωής της. Κρίμα...