Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ Βουτσάς & Κατσαβού: Οι λεπτομέρειες του γάμου

28.02.2016
Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η νέα σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, η οποία σε λίγους μήνες αναμένεται να φέρει στον κόσμο τον υιό Βουτσά.

Ως γνωστόν, το ζευγάρι παντρεύτηκε χθες στο Δημαρχείο Αθήνας και το γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, ενώ οι κουμπάρες του ζευγαριού ήταν τελικά δύο: η Μάρθα Καραγιάννη και η Ντόρα Δούμα.

Φυσικά, όλη η σόουμπιζ έδωσε το παρόν στο γάμο, με τη νύφη και μέλλουσα μαμά να ξεχωρίζει όχι μόνο με την εμφάνισή της αλλά και με τη σελίδα της στο Facebook.

Στο πρώτο της ποστάρισμα στο Facebook έσπευσε να αλλάξει την κατάστασή της σε Παντρεμένη ενώ ξεχώρισε το ποστ «Ο Κώστας και η Αλίκη παντρεύτηκαν». Φυσικά, δεν υπήρξε βίντεο και φωτογραφία από το γάμο που να μην ανέβασε στο προφίλ της η 39χρονη κυρία Βουτσά.

Φυσικά, το αδιαχώρητο έγινε τόσο μέσα στο Δημαρχείο Αθήνας, όσο κι απέξω σε σημείο που έφτασε να κλείσει η οδός Αθηνάς.

Το ζευγάρι τίμησαν όχι μόνο συγγενείς και συνάδελφοι του γνωστού ηθοποιού αλλά πλήθους κόσμου από την εγχώρια σόουμπιζ.

AΠό το Μάρκο Σεφερλή μέχρι τη Μιμή Ντενίση, από τη Σάντρα Βουτσά μέχρι την πρώην του Βουτσά Έρρικα Μπρόγιερ και δεκάδες άκόμα επώνυμοι: Γερονικολού, Μητρούσης, Πολύζος, Σεφερλής, Τσαβαλιά, Καλληώρας, Πλέσσας, Μιμπίλας, Νικολαΐδου, Καφαντάρη, Ορκόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Μακαλιάς, Χαλκιάς, Αλεξανιάν,Ζαχαράκος αλλά και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Super Star ετών 84! Εκλεισε η οδός Αθηνάς για τον Κωστα Βουτσα!

Posted by Art Antimian on Saturday, 27 February 2016