Σταλόνε: Η απογοήτευση για το Όσκαρ που έχασε και το... πόδι της συζύγου [photos]

29.02.2016
Βραδιά Όσκαρ η χθεσινή και ο Σλάι ήταν ένας από τους χαμένους -με τους απανταχού θαυμαστές του να μην μπορούν να συνέλθουν από το "χτύπημα". Ο διάσημος ηθοποιός, όμως, είχε στο πλευρό του τη σύζυγο που έβαλε φωτιά στο κόκκινο χαλί και σίγουρα τον βοήθησε να το ξεπεράσει.

Φαβορί ήταν χθες ο Συλβέστερ Σταλόνε για το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου, όμως τελικά δεν το άκουσε το όνομά του. Η ερμηνεία του στην ταινία "Creed" που του χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα δεν έπεισε την Ακαδημία, η οποία βράβευσε τελικά τον Μαρκ Ράιλανς για τη "Γέφυρα των Κατασκόπων".

Εκείνος προφανώς απογοητεύτηκε [φωτό κάτω] όμως χειροκρότησε τον συνάδελφό του και αργότερα δήλωσε πως "ο δεύτερος ρόλος είναι ένα πολύ μεγάλο και δύσκολο κεφάλαιο".

Πάντως, η δύσκολη στιγμή έγινε λίγο ευκολότερη καθώς ο Σλάι είχε στο πλευρό του την εντυπωσιακή σύζυγό του, Τζένιφερ Φλάβιν, η οποία τον στήριξε όσο κανείς.. Πέρα από την εμφάνιση μέσα στην αίθουσα, πάντως, εμείς -και όλος ο κόσμος βέβαια!!!- ξεχωρίσαμε την καυτή εμφάνιση της 47χρονης Τζένιφερ που έβαλε φωτιά στο κόκκινο χαλί.

Μάθε όλους τους νικητές της βραδιάς από το Περιοδικό Σινεμα