Αποκαλυπτική Σία Κοσιώνη: Ο Κώστας Μπακογιάννης και ένα...παιδί

29.02.2016
Μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Σία Κοσιώνη στην οποία δε διστάζει να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει σύντομα ένα παιδί. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μίλησε στην εφημερίδα «Aγορά» και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να ακολουθήσει τη νομική οδό για τη δημοσιότητα που κατά καιρούς παίρνει η σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Αυτό που μου συμβαίνει δεν μου αρέσει καθόλου, ούτε το τροφοδοτώ, ούτε με ενδιαφέρει, ούτε ανταποκρίνεται στα στάνταρ που έχω θέσει ως άνθρωπος στη ζωή μου. Δεν έχω επιδιώξει να κινηθώ νομικά, παρά το γεγονός ότι έχουν γραφτεί πολλά πράγματα για την προσωπική μου ζωή που δεν ισχύουν. Αν το έκαναν, θα ήταν σαν να τροφοδοτώ όλο αυτό το γαϊτανάκι. Προτιμώ να αγνοώ αυτά τα δημοσιεύματα με την ελπίδα να με αγνοήσουν και αυτά” και συνέχισε Η προσωπική μου ζωή είναι δική μου και θέλω να την προστατεύω με κάθε τρόπο. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον να αντιλαμβάνομαι αυτό που λες, ότι μπορεί να πουλάει, αλλά θέλω να την κρατώ μακριά από τα φώτα. Τα φώτα της δημοσιότητας ρίχνουν σκιές στις ζωές των ανθρώπων”.

Όσο για το αν μέσα στο καθημερινό της 12ωρο δουλειάς υπάρχει χρόνος για ένα μωρό απαντά “Τι να σου πω; Εγώ εδώ στο γραφείο βλέπω πολλές γυναίκες που είναι παθιασμένες με τη δουλειά τους, κι όμως είναι μάνες. Πιστεύω ότι αν κάποια στιγμή προκύψει αυτό, όλα θα προσαρμοστούν. Πιστεύω ότι εμείς οι γυναίκες μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Όπως έχουν κάνει οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας, δουλεύοντας και μεγαλώνοντας τόσα παιδιά”.