Lady Gaga: Το ποστάρισμα για τον αρραβωνιαστικό της και τον βιασμό που συγκλονίζει

29.02.2016
Πανετυτυχής στο πλευρό του αγαπημένου της, Τέιλορ Κίνεϊ, είναι η εκκεντρική τραγουδίστρια η οποία "έλαμψε" στα χθεσινά Όσκαρ, με περισσσότερους από έναν τρόπους.

Ντυμένη στα λευκά περπάτησε στο κόκκινο χαλί των χθεσινών Όσκαρ η Lady Gaga, έχοντας στο πλευρό της τον αρραβωνιαστικό της, Τέιλορ Κίνεϊ. Το ζευγάρι δεν σταμάτησε τα παιχνιδάκια, δίνοντας στους φωτογράφους ακριβώς αυτό που ήθελαν.

Στη συνέχεια, η 28χρονη σταρ ανέβηκε στη σκηνή των Οσκαρ όπου συγκλόνισε με την ερμηνεία της στο τραγούδι "Till it happens to you". Ένα τραγούδι σπαρακτικό, βιωματικό, που μιλά για τη φρικτή εμπειρία του βιασμού για "την οποία κανείς δεν μπορεί να μιλήσει κανείς μέχρι να συμβεί στον ίδιο".

Η ίδια η Gaga έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δική της εμπειρία που την έκανε να γράψει και αυτό το τραγούδι. Η ερμηνεία της συγκλόνισε τον κόσμο, και η ίδια, μόλις τελείωσε, έπεσε στην αγκαλιά του καλού της και πόσταρε μια φωτογραφία με ένα μήνυμα με νόημα προσωπικού χαρακτήρα.

"Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσε κανείς να με αγαπήσει γιατί ανέκαθεν ένιωθα ότι το σώμα μου είχε καταστραφεί από τον βιαστή μου. Όμως, εκείνος αγαπά τον επιζώντα μέσα μου. Στάθηκε δίπλα μου όλο το βράδυ με περηφάνεια και θάρρος. ΑΥΤΟΣ είναι αληθινός άντρας".

Αυτό είναι έρωτας!!!