Αλίσια Βικάντερ & Μάικλ Φασμπέντερ: Το φιλί που σφράγισε τη σχέση τους [photos]

29.02.2016
Ιδιαίτερα... ιδιωτικοί σε ό,τι αφορά στην προσωπική τους ζωή, οι δυο ηθοποιοί είναι ζευγάρι από καιρό όμως όχι μόνο δεν έχουν μιλήσει γι' αυτό ανοικτά, αλλά μέχρι χθες, απέφευγαν συστηματικά την όποια δημόσια εκδήλωση. Και ξαφνικά, όλα άλλαξαν!

Η Αλίσια Βικάντερ και ο Μάικλ Φασμπέντερ είναι από τα ζευγάρια που "κρύβονται". Δεν πέρασε πολύς καιρός από την τελετή απονομή για της Χρυσές Σφαίρες όπου τους "τσάκωσε" η Kiss Cam και σύμφωνα με τους "κανόνες" αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να φιληθού και εκείνοι αρνήθηκαν. Χθες το βράδυ, όμως, άλλαξαν όλα. Σχεδόν!

Η 27χρονη σταρ κέρδισε το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Το κορίτσι από τη Δανία" και μόλις άκουσε το όνομά της, λίγο πριν ανέβει να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο, έκανε κάτι που ξάφνιασε.

Χαρούμενη που άκουσε το όνομά της η Αλίσια, έσκυψε στη μαμά της, που τη συνόδευε, της έδωσε ένα φιλί [επάνω] και μετά στράφηκε στοον 38χρονο αγαπημένο της, που καθόταν στα δεξιά της και τον φίλησε επίσης.

Εκείνος ανταποκρίθηκε επίσης, γεγονός που σημαίνει ότι το όλο ζήτημα είχε συζητηθεί πριν -τίποτα στην τύχη με τον Μάικλ (!). Και έτσι ξαφνικά... η σχέση επιβεβαιώθηκε.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως υπήρξε ακόμη κάτι που συζητήθηκε χθες το βράδυ καθώς λίγα λεπτά μόνο μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους, η Αλίσια παρέλαβε το βραβείο, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο και τον Μάικλ της τον... ξέχασε. Προφανώς από τη συγκίνηση! Εστω.

Για όλους τους νικητές της βραδιάς κάνε κλικ στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ