"Λύγισε" ο Σφακιανάκης στην πίστα: Τα συγκινητικά λόγια για τον Παντελίδη

29.02.2016
Η σχέση του Νότη Σφακιανάκη με τον Παντελή Παντελίδη είναι γνωστή. Ο πρώτος για πολύ καιρό δεν είδε με καλό μάτι το νεαρό και τάχιστα ανερχόμενο τραγουδιστή, παρόλο που για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή ο Σφακιανάκης ήταν το πρότυπό του και από τους καλλιτέχνες που θαύμαζε.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό τα πράγματα είχαν αλλάξει, ο Σφακιανάκης είχε "μαλακώσει" και αναγνώριζε πλέον το ταλέντο του Παντελίδη. Μάλιστα, μία εβδομάδα πριν το μοιραίο τροχαίο, ο 32χρονος τραγουδιστής τον είχε επισκεφτεί στο κέντρο που τραγουδούσε, επιβεβαίωνοντας ότι ο πάγος ανάμεσα τους είχε "λίωσει", αφού ο Νότης τον υποδέχτηκε εγκάρδια.

Λίγες μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του Παντελή, ο Σφακιανάκης από πίστας είπε το δικό του συγκινητικό "αντίο" στο νεαρό συνάδελφο του, χωρίς ο ίδιος να κρύβει τη στεναχώρια του, σε μία πραγματικά αληθινή και ανθρώπινη στιγμή.

«Είναι μια δύσκολη και φορτισμένη στιγμή. Και ειδικά όταν έχει φύγει ένα νέο παιδί και μ αυτό τον τρόπο. Είμαι πραγματικά λυπημένος γι αυτό το παλικάρι που είχε έρθει μάλιστα πριν λίγες μέρες και καθόταν απένταντί μου να δει το πρόγραμμά μας. Μάλιστα τον περίμενα να έρθει στο καμαρίνι μου να δώσουμε τα χέρια και να γνωριστούμε αλλά ντρεπόταν και τελικά δεν ήρθε. Έφυγε και οι δρόμοι μας θα συναντηθούν εκεί ψηλά. Κρίμα πραγματικά. Παντελή μου να είσαι καλά εκεί επάνω και σου αφιερώνω το κομμάτι αυτό», δήλωσε ο τραγουδιστής. Και του αφιέρωσε - ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά - το τραγούδι "Για μένα".