Σταλόνε: 20 γυναίκες που τον έβγαλαν νοκ άουτ [photos]

29.02.2016
Μπορεί να μην κέρδισε το Όσκαρ, έσφιξε τα δόντια και έμεινε απογοητευμένος, όμως ο Sylvester Stallone έχει ζήσει δύο ζωές όχι μία και ιδού οι καλλονές που υπήρξαν στο πλευρό του και το επιβεβαιώνουν!

Δευτερόλεπτα μετά το "And the winner is", η κάμερα έπιασε τον πιο διάσημο μποξέρ του σινεμά να λυγίζει στο άκουσμα του ονόματος του Μαρκ Ράιλανς. Δεν κέρδισε το Όσκαρ όμως η ζωή του ήταν ασφυκτικά γεμάτη από επιτυχίες που κυνήγησε μόνος του και δυνατούς έρωτες.

Οι διάσημες ή λιγότερο διάσημες κυρίες που βρέθηκαν στο κρεβάτι του υπήρξαν όλες μοντέλα και έχουν να πουν τα καλύτερα για τον Ρόκι Μπαλμπόα. Στη λίστα μας εξέπληξε η Ναόμι Κάμπελ!

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και σε ηλικία 15 ετών πήρε υποτροφία για το Αμερικανικό Κολέγιο της Ελβετίας και έπειτα σπούδασε υποκριτική στο πανεπιστήμιο του Μιάμι. O Σταλόνε είναι ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Ρόκυ Μπαλμπόα, τον οποίο δημιούργησε ο ίδιος. Η ιδέα για την τόσο επιτυχημένη ταινία ήρθε το 1975, όταν παρακολούθησε τον αγώνα του Μοχάμεντ Άλι με τον Τσάκ Γουέπνερ.

Όταν του έκαναν έξωση στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική έμενε σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων και η πρώτη του ταινία ήταν ... ερωτικού περιεχομένου, την οποία γύρισε για τα χρήματα.