Όλγα Φαρμάκη: Οι ανήθικες προτάσεις για γυμνή φωτογράφηση [photos]

02.03.2016
Η Όλγα Φαρμάκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, όπου μίλησε για τα ψέμματα που της είπαν και τις υποσχέσεις που της έδωσαν προκειμένου να φωτογραφηθεί γυμνή.

Το πανέμορφο μοντέλο-τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, έδωσε μια συνέντευξη στο ΟΚ και φωτογραφήθηκε με τον αδερφό της.

Στην ερώτηση, αν θα έκανε ξανά γυμνή φωτογράφιση απαντά: «Όχι, με τίποτα. Όταν ξεκινούσα το μόντελινγκ, ήταν στο φόρτε του. Υπήρχαν πολλά περιοδικά και κορίτσια που ονειρεύονταν να κάνουν καριέρα, οπότε για να ξεχωρίσεις έπρεπε να κάνεις και μια τέτοια φωτογράφιση. Τώρα δεν θα το έκανα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Υπήρξαν άνθρωποι που υπόσχονταν να με κάνουν πρώτο όνομα, με το ανάλογο αντίτιμο. Το χειρότερο δεν είναι ότι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ήμουν νέα και άπειρη, αλλά ότι μου έλεγαν πως πολύ μεγάλα ονόματα του μόντελινγκ αποδέχτηκαν αυτού του είδους τις προτάσεις για να κάνουν καριέρα. Δεν πιστεύω τίποτα πια. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς παρά να φύγεις».