Ο άντρας που έκανε τη Γκαγκάκη έξω φρενών [photos]

02.03.2016
Εξοργισμένη ήταν τις τελευταίες ώρες η Κατερίνα Γκαγκάκη, πρώην Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1.

Όλα ξεκίνησαν από τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη, ο οποίος κουβαλάει μεγάλη πικρία, μιας και δεν του έγινε πρόταση να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του X-Factor, όπως συνέβη στο παρελθόν.

. Ο Μουρατίδης αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες πως νιώθει καλύτερα που δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή, πως έμαθε ότι η οντισιόν της Θεσσαλονίκη για το X-Factor του SKAI ήταν χάλια και μάλιστα πρόσθεσε πως με την Κατερίνα Γκαγκάκη άνοιξαν σαμπάνιες από τη χαρά τους για το φιάσκο των οντισιόν

Η ίδια η Γκαγκάκη «γείωσε» το Μουρατίδη μέσα από ποστ στο Instagram αλλά και με δηλώσεις της στην κάμερα του Πρω1νού.

«Αντ εμού δεν έχω μάθει ούτε αφησει να μιλησει κάποιος ποτε μεχρι τωρα. Επαγγελματικά και αξιακά δεν το επιτρέπω. Συνήθως σέβομαι το χιουμορ και αναγνωρίζω τις υπερβολές και τους μικρόψυχους τίτλους στους οποίους μπορει να οδηγήσει. Συνήθως όμως.

Όχι παντα. Και αναγνωρίζω, δε σημαίνει οτι συγχωρώ. Ειδικα οταν αγγίζει σοβαρές προσπάθειες και δουλειες αξιώσεων από φίλους. Όπως το νέο x factor».

Αντ εμού δεν έχω μάθει ούτε αφησει να μιλησει κάποιος ποτε μεχρι τωρα. Επαγγελματικά και αξιακά δεν το επιτρέπω. Συνήθως σέβομαι το χιουμορ και αναγνωρίζω τις υπερβολές και τους μικρόψυχους τίτλους στους οποίους μπορει να οδηγήσει. Συνήθως όμως. Όχι παντα. Και αναγνωρίζω, δε σημαίνει οτι συγχωρώ. Ειδικα οταν αγγίζει σοβαρές προσπάθειες και δουλειες αξιώσεων από φίλους. Όπως το νέο x factor.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerina Gagaki (@gagakia) στις

Όπως μάλιστα τόνισε μετά το βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας, η Γκαγκάκη είναι έξαλλη με τις δηλώσεις Μουρατίδη μιας και η ίδια είχε δεχτεί πρόταση να είναι στην επιτροπή του νέου X-Factor την οποία είχε αρνηθεί.