Το "μυστικό" που ένωνε Ρέμο και Παντελίδη!

04.03.2016
Τον Αντώνη Ρέμο και τον Παντελή Παντελίδη τους ένωνε μία δυνατή φιλία. Άλλωστε, ο πρώτος εκτιμούσε πολύ τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, τον υπερασπιζόταν και τον προστάτευε από τους επικριτές του.

Ήταν για εκείνον ο "μικρός αδελφός", όπως ο ίδιος έγραψε στο συγκινητικό post μετά την κηδεία του Παντελείδη. Ωστόσο, η φιλία τους και η σχεδόν αδελφική τους σχέση θα έπαιρνε μία άλλη εξίσου δυνατή μορφή, αν ο θάνατος δεν τους χώριζε.

Όπως αποκαλύπτει του youweekly, οι δύο άνδρες είχαν δώσει τα χέρια για κουμπαριά. Ο Ρέμος είχε προτείνει στον Παντελίδη να είναι ένας από τους κουμπάρους, στο γάμο του με την Υβόννη Μπόσνιακ. Οι άλλοι δύο είναι η Μαρία Μπεκατώρου και ο Κώστας Πηλαδάκης. Και ο Παντελίδης είχε δεχτεί με μεγάλη χαρά τη μέγιστη αυτή τιμή.

«Αν σε παντρέψω Αντωνάκη εγώ, με την Υβόννη θα μου βάλεις κι εσύ την κουλούρα όταν έρθει η ώρα, κι αν δεν μπορεί να γίνει αυτό θα μου βαφτίσεις το πρώτο μου παιδί!» φέρεται να του είχε απαντήσει στην πρόταση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το youweekly, ο Ρεμος τη μέρα της κηδείας μονολογούσε ότι έχασε το "κουμπαράκι" του. Ο αδικοχαμένος Παντελής είχε άψογες σχέσεις και με τη σύντροφο του Ρέμου, η οποία τον εκτιμούσε και αγαπούσε πολύ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στην κηδεία, το όμορφο μοντέλο δε σταματούσε να κλαίει με λυγμούς.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε, ότι Ρέμος και Παντελίδης είχαν προγραμματίσει συναυλίες στη μακρινή Αυστραλία και ήδη είχαν κυκλοφορήσει αφίσες. Τώρα, όπς λέγεται, ο Ρέμος θα κάνει μόνος τις εμφανίσεις, που θα πάρουν τη μορφή αφιερώματος στον αγαπημένο του φίλο.