Ο Λυκούργος του Disney Club σε θέση Στέφανου Χίου: «Οι πρόσφυγες δεν είναι πρόσφυγες» [vds]

04.03.2016
Μας εντυπωσίασε δυσάρεστα πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Λυκούργου από το πάλαι ποτέ Disney Club, όπου τον είδαμε να αναλύει το προσφυγικό ομοιάζοντας φοβιστικά με τον... Στέφανο Χίο!

Ο Λυκούργος Μαρκουδής λέει ουσιαστικά ότι οι πρόσφυγες δεν είναι πρόσφυγες και ότι δεν υπάρχουν και τόσες γυναίκες και παιδιά ανάμεσα σε μετανάστες που φτάνουν σε ελληνικό έδαφος. Ο ίδιος βρισκόταν επί τόπου όταν ... έβγαιναν οι βάρκες στα νησιά και τα είδε με τα μάτια του, μάλιστα ήθελε να καταθέσει μήνυση στον Εισαγγελέα Μυτιλήνης για παραβίαση... εθνικών συνόρων. Δείτε όλο τον συλλογισμό του στο βίντεο:

Να θυμίσουμε ότι ο Λυκούργος Μαρκουδής είναι διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό Πειραϊκής Εκκλησίας και σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε δηλώσει:

«Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και αυτό από μόνο του είναι αρκετό. Η σχέση μου με την Εκκλησία υπήρχε από τα παιδικά μου χρόνια και δεν άλλαξε ούτε όσο ήμουν στην τηλεόραση, ούτε στη συνέχεια. Στην Πειραϊκή Εκκλησία συμμετέχω από όταν ήμουν μαθητής της Β’ Λυκείου, κάνοντας εκεί εκπομπές. Ήταν το ραδιοφωνικό μικρόβιο αλλά και ένας χώρος που αγαπούσα και σεβόμουν πολύ. Το 2004 ο τότε Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Καλλίνικος μου πρότεινε να αναλάβω τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού και παρά την αρχική μου άρνηση, τελικά αποδέχθηκα. Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύθηκε σε μία τόσο σημαντική και υπεύθυνη θέση.»

Πηγή Luben