Η άγνωστη Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σε ποιόν εκσφενδόνισε τασάκι και γιατί; [vds]

12.03.2016
Η Αλίκη είναι αυτό που λέμε «ατελείωτη». Ένας πολύ δυνατός άνθρωπος που περπάταγε και... «φώτιζε ο κόσμος». Για μία ακόμη φορά αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αυτή τη φορά από πολύ γνωστή φίλη της, η οποία μίλησε από καρδιάς για την απόλυτη Ελληνίδα star.

Σήμερα (12/03/2016) στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» έδωσε συνέντευξη η Λόλα Νταϊφά και μίλησε για την αγαπημένη της φίλη.

«Ήταν ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και συγχρόνως πολύ τρυφερός και ευαίσθητος. Είχες την αίσθηση ότι περπατάει και την ώρα που περπατάει ένα αστέρι ήταν κοντά της. Φώτιζε ο κόσμος», ανέφερε.

Είχε όμως να πει κάποιο ελάττωμα για την καλή της φίλη; Η απόλυτα επιτυχημένη γυναίκα αποκάλυψε τότε: «Μία φορά είχε έρθει ένας από την Αμερική και μου λέει θέλω βιογραφικό από τη Βουγιουκλάκη. Του εξήγησα ότι δεν είναι πρόσωπο που θέλει βιογραφικό, είναι η νούμερο ένα σταρ στην Ελλάδα. Το είπα στην Αλίκη και μου είπε “Άσ’το θα έρθω εγώ”».

Δείτε στο βίντεο την εκπληκτική «100% Αλίκη» αντίδραση της Ελληνίδας σταρ, όταν ο Αμερικανός της ζήτησε το βιογραφικό της!