Μαρία Μπεκατώρου: Τα σύννεφα στο γάμο της και η απιστία!

29.03.2016
Είναι αυθόρμητη, είναι αληθινή και αυτό την ξεχωρίζει από τα πρώτα της βήματα στον σκληρό χώρο της τηλεόρασης. Η Μαρία Μπεκατώρου λίγο πριν ξεκινήσει την παρουσίαση του «Your Face Sounds Familiar» έδωσε μια συνέντευξη με φράσεις... εξομολόγησης από καρδιάς.

Σχολίασε στην Real News τα εμμονικά δημοσιεύματα που αναφέρονται στον γάμο της και ισχυρίζονται πως έχουν εμφανιστεί «σύννεφα» στον πολυετή γάμο της τον σύντροφο της ζωής της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Όταν πέφτεις θύμα σχολιασμού "χαλιέσαι";

«Δεν με ενοχλεί όταν γίνεται με ωραίο τρόπο. Τώρα θα μου πεις κουτσομπολιο και κομψότητα είναι δυο εντελώς αντίθετες έννοιες... παρόλα αυτά όλα χρειάζονται. Με ενοχλεί όταν η κριτική είναι εμπαθής και αβάσιμη. Με στενοχωρούν τα ψέματα και δεν θέλω να σχολιάζονται άνθρωποι της οικογένειάς μου.» απάντησε η Μαρία

Είχα διαβάσει και για “σύννεφα στο γάμο σου”... Υπήρξαν όντως;

« Αυτό ήταν κάτι που με στενοχώρησε όταν το διάβασα. Γιατί ήταν καθαρά προϊόν φαντασίας... Για εμένα ο γάμος είναι ιερός και νομίζω πια πως όλοι γνωρίζουν, ή έχουν καταλάβει πόσο αγαπώ τον σύντροφο της ζωής μου. »

Διάβασε πόσο ζηλεύει τον σύντροφό της και αν θα συγχωρούσε την απιστία:



Είσαι ζηλιάρα;

«Είμαι λιγουλάκι. Δηλαδή δεν κάνω σκηνές, δεν μου άρεσαν ποτέ οι φωνές και οι εντάσεις, αλλά, έτσι, ξέρεις, για το... αλατοπίπερο κάτι μπορεί να πω, αλλά κι αυτό σπάνια.»

Ο Αντώνης ζηλεύει;

«Λίγο... Και σπάνια, γιατί δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα ή τουλάχιστον δεν το έχω καταλάβει. Είναι ωραίο να υπάρχει αυτό το τσίμπημα στην καρδιά για να νιώθουμε όπως τον πρώτο καιρό.»

Θα του συγχωρούσες την απιστία;

« Όχι! Νομίζω ότι όταν γίνεται μια φορά, σίγουρα θα επαναληφθεί. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί μια γυναίκα θα πρέπει να συγχωρήσει έναν άντρα που δεν την σέβεται και την υποτιμά.»