Γυμνόστηθη και πάλι η Καρντάσιαν! Αυτή τη φορά με παρέα

31.03.2016
Μερικές εβδομάδες μετά την πρόσφατη γυμνή φωτογράφηση της Κιμ Καρντάσιαν που έκανε το γύρο του διαδικτύου η "ντίβα" των Social Media επανέρχεται με νέα τόπλες φωτογραφία κι αυτή τη φορά έχει και παρέα.

Η νέα φωτογραφία που ήδη έχει γίνει viral εμφανίζει την Κιμ μαζί με το γνωστό μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι, να φωτογραφίζονται γυμνόστηθες φορώντας μόνο τα παντελόνια τους και να χειρονομούν....

Για ευνόητους λόγους, έχουν βέβαια φροντίσει να "καλύψουν" με μάυρη ταινία τα επίμαχα σημεία (τόσο στο στήθος, όσο και την χειρονομία) για να μην "κοπούν" από τα αυστηρά κριτήρια του Instagram και των άλλων Social Media.

Δες τη φωτογραφία και τα κρυμμένα μηνύματα πίσω από αυτή στην επόμενη σελίδα.

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν στην εν λόγω φωτογραφία;

Όπως λέει η Κιμ αστειευόμενη απλούστατα δεν είχαν τίποτα να φορέσουν...

Από την πλευρά της η Έμιλι βλέπει "επανάσταση". Όπως λέει "Ανεξάρτητα από το πόσο σεξουαλικά μπορεί να είναι τα σώματά μας, πρέπει να έχουμε την ελευθερία ως γυναίκες να επιλέγουμε το πότε και πώς θα εκδηλώνουμε την σεξουαλικότητά μας". Το πηγαίναι μάλιστα και λίγο πιο μακριά σημειώνοντας:

¨Είμαστε πολλά παραπάνω από το σώμα μας κι αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ντρεπόμαστε γι΄αυτό ή να κρύβουμε τη σεξουαλικότητά μας" σημειώνει σε μια προσπάθεια αφύπνισης των γυναικών καλώντας της να νιώσουν απλά απελευθερωμένες.

Όσο για τη χειρονομία, είναι άμεση απάντηση προς όλους τους επικριτές τους....