Σοκάρουν τα αποτελέσματα: Στα όρια λιποθυμίας από το αλκοόλ ο Παντελίδης!

01.04.2016
Νέα δεδομένα, αλλά και σοκ προκαλούν τα τελικά αποτελέσματα από την καταμέτρηση του ποσοστού αλκοόλ στο αίμα του Παντελή Παντελίδη. Κι αυτό διότι η τελική καταμέτρηση έδειξε ότι ο τραγουδιστής είχε κατανάλωσει το απίστευτο αριθμό του 2,72 γραμμάρια ανά λίτρο αλκόολ!!!

Βρισκόταν, δηλαδή, το πρωί εκείνο της 18ης Φεβρουαρίου, μεταξύ λιποθυμίας και θανάτου, λόγω μέθης!

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το Vima.gr, τα ποσοστά αυτά οδηγούν σε σχεδόν αναισθησία του χρήστη, ενώ όταν το ποσοστό προσεγγίζει τα 3 γραμμάρια ανά λίτρο θεωρείται «όριο» θανάτου από πλήρη αδρανοποίηση του αναπνευστικού ζητήματος.

Η εξέλιξη αυτή οδηγεί την πλευρά της οικογένειας του Παντελίδη, που πλέον εκπροσωπείται νομικά από τον δικηγόρο κ. Χάρη Λυκούδη, να διατυπώσει εκ νέου τον ισχυρισμό ότι «ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να ήταν, λόγω αυτής της κατάστασης, οδηγός του οχήματος».

Πριν δύο μέρες, είδαν το φως της δημοσιοτητας οι αιματολογικές εξετάσεις, όπου είχαν καταδείξει ποσοστό περιεκτικότητας αλκοόλ στο αίμα του Παντελή, που υπερέβαινε το 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο. Ωστόσο, με τις τελευταίες εξελίξεις ανατρέπονται με τον πλέον σοκαριστικό τρόπο τα δεδομένα και δημιουργεί πλέον απορίες για τις συνολικές «συνθήκες οδήγησης του οχήματος».