Ελένη Καρποντίνη: «Δεν ήταν στα σχέδιά μου να μείνω έγκυος» [photo]

01.04.2016
Η Ελένη Καρποντίνη παραχώρησε μια συνέντευξη, όπου μίλησε για το παιδί που περιμένει, αποκαλύπτοντας πως ανακάλυψε ότι είναι έγκυος και την πρώτη της αντίδραση.

Η γνωστή δημοσιογράφος και ο σύντροφός της Βασίλης Λιάτσος, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν πρώτη φορά γονείς. Η Ελένη Καρποντίνη ήταν ήδη ενάμιση μηνών όταν έκανε το τεστ εγκυμοσύνης.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά στο People: «Νόμιζα πως η καθυστέρηση που είχα οφειλόταν στο στρες. Ένα μεσημέρι, που καθόμουν μόνη στο σπίτι, αποφάσισα να κάνω κι ένα τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Η αλήθεια είναι πως το έκανα απλά για να το κάνω, όχι γιατί πίστευα πως ήμουν έγκυος. ‘Όταν είδα πως ήταν θετικό η πρώτη μου σκέψη ήταν «αποκλείεται». Έπειτα, το έβγαλα φωτογραφία και το έστειλα στο Βασίλη. Εκείνος με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε «τι σημαίνει αυτό αγάπη μου;». «Σημαίνει πως είναι θετικό» του απάντησα. Αγχώθηκα πολύ. Δεν ήταν στα σχέδια μου να μείνω έγκυος. Δεν υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό μου. Ενώ εγώ φρίκαρα λίγο, ο Βασίλης πέταξε από την χαρά του και καθυστέρησε να βγει στον αέρα του ραδιοφώνου για 20 λεπτά. Όπως μου εξομολογήθηκε πως ήταν η πιο ωραία είδηση που του είχα πει ποτέ».