Η Μαντόνα έκανε... πρόταση γάμου στην Ελληνίδα που έγδυσε στη σκηνή! [vds]

02.04.2016
Στο στόχαστρο για μία ακόμη φορά έβαλε η Μαντόνα την 17χρονη Ελληνίδα, Ζοζεφίν Γεωργίου που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως η γυναίκα που έγδυσε η σταρ επί σκηνής κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας

Αυτή τη φορά, έκανε πρόταση γάμου στη 17χρονη Ζοσεφίν Γεωργίου στη σκηνή της τελευταίας συναυλίας που έδωσε η ποπ σταρ στο Σίδνεϊ.

Μετά το ξεγύμνωμα της νεαρής κοπέλας στη σκηνή της προηγούμενης συναυλίας της στο Μπρίσμπειν, η βασίλισσα της ποπ ως ένδειξη μεταμέλειας πρότεινε στην Ζοζεφίν να της κάνει την τιμή να βρεθεί και στη συναυλία της στο Σίδνεϊ.

Μάλιστα, πλήρωσε πρώτη θέση στο αεροπλάνο για εκείνη και τη μητέρα της Τόνι, έκλεισε για τις δυο τους το καλύτερο ξενοδοχείο, και τους εξασφάλισε θέση στα vip της συναυλίας ώστε να την παρακολουθήσουν από πολύ κοντά στη σκηνή.

«Γλυκιά μου Ζόσεφιν, πόσο ωραία που σε ξαναβλέπω» είπε από το μικρόφωνο η Μαντόνα κρατώντας μία ανθοδέσμη από λευκά λουλούδια.

Πλησίασε την κοπέλα και της είπε ότι αν έπιανε την ανθοδέσμη, θα την παντρευόταν. Αμέσως μετά γύρισε την πλάτη της, και την πέταξε, με την Ζοσεφίν να την πιάνει. Και τότε η Μαντόνα της έκανε την πρόταση: «Θα με παντρευτείς;» της είπε και το στάδιο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.