Τσάρλι Σιν: Πλήρωσε να σκοτώσουν την πρώην του κι έκρυψε ότι έχει HIV;

08.04.2016
Νέες περιπέτειες για τον Τσάρλι Σιν, ο οποίος κατηγορείται από την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Scottine Ross ότι απείλησε να πληρώσει κάποιον 20.000 δολάρια για να τη σκοτώσει και ότι της είπε ψέματα σχετικά με το HIV.

Μάλιστα, το Radar Online και το The National Enquirer υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους ηχητικό ντοκουμέντο διάρκεια 35 λεπτών, στο οποίο ακούγεται η φωνή του διάσημου ηθοποιού με αποτέλεσμα η αστυνομία να έχει ξεκινήσει τις έρευνες.

Το ντοκουμέντο ηχογραφήθηκε από μια πρώην ερωμένη του Σιν, η οποία εξοργίστηκε όταν εκείνος στη συνέντευξή του στο NBC αποκάλυψε ότι είναι θετικός στον HIV.

Έσπευσε να τον ρωτήσει γιατί της είχε πει ότι δεν έχει μολυνθεί με τον Σιν να φέρεται να της απαντά ότι δεν είναι δικό της πρόβλημα.

Στο ντοκουμέντο δε ο Τσάρλι Σιν φέρεται να ακούγεται να λέει πως "αυτά τα σκ*τ* πρέπει να θαφτούν. Θα προτιμούσα να δώσω 20.000 δολάρια σε κάποιον για να τη σκοτώσει".

Πηγή από το LAPD δήλωσε πως "είναι μια πολύ ευαίσθητη έρευνα. Επιβεβαιώνω πως επιδόθηκε ένταλμα έρευνας", ενώ θα ζητηθεί το ηχητικό ντοκουμέντο.

Μένει να δούμε το πόρισμα της έρευνας ώστε να δούμε εάν όλα τα παραπάνω είναι αλήθεια ή σενάριο επιστημονικής φαντασίας.