Ήταν να μην πάρει φόρα η Σπυροπούλου - Παντού με το νέο αμόρε [photo]

13.04.2016
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους δύο μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οποτε και μπήκε στη ζωή της ο γοητευτικός επιχειρηματίας, Γιώργος Κοτσοβός.

Και μπορεί τον πρώτο καιρό η παρουσιάστρια να είχε καταφέρει να κρατήσει το νέο της έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, ο φακός του παπαράτσι κατάφερε να τους... ξετρουπώσει. και μπορεί εκείνη στην αρχή να μην αισθάνθηκε άνετα, όμως, στη συνέχεια το... συνήθισε. Και ήταν να μη γίνει η αποκάλυψη του νέου της έρωτα.

Άπαξ και αυτός αποκαλύφθηκε, δεν περνά πλέον τεύχος life style περιοδικού, που να μη φιλοξενεί φωτογραφίες του νεόκοπου και τα μάλα ταιριαστού και όμορφου ζευγους.

Αυτή την εβδομάδα, στις ιλουστρασιόν σελίδες του περιοδικού ΟΚ φιλοξενούνται φωτογραφίες της Σπυροπούλου με το νέο της αμόρε, από βόλτα τους στα νότια προάστια.

Το ζευγάρι απόλαυσε την ανοιξιατικη βόλτα του στη Βουλιαγμένη, με το φακό να τους απαθανατίζει σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.

«Έφτασαν περίπου στις 5.00 το απόγευμα και παρέμειναν μισή ώρα. Φεύγοντας από το σημείο κατευθύνθηκαν προς το πάρκινγκ όπου είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους» περιγράφει άνθρωπος που τους συνάντησε.