Η Χρουσαλά στην πιο σέξι πόζα "έριξε" το Instagram! [photo]

13.04.2016
Η αλήθεια είναι ότι η Μαριέττα Χρουσαλά δεν μας έχει συνηθίσει σε σέξι πόλες. Ακόμα και την εποχή που ήταν μοντέλο, οι φωτογραφίσεις της ήταν πιο... συντηρητικές σε σχέση με άλλες κοπέλες.

Αν και διαθετει ένα καλλίγραμμο κορμί - κι έχοντας αποκτήσει και δύο μικρά παιδια - οι εμανίσεις της Μαριεττας είναι τόσο όσο σέξι! Αλλά να πού υπάρχει πάντα η πρώτη φορά. Και η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στα social media, προκάλεσαν... πα-νι-κο!

Η Χρουσαλά με την οικογένεια της τον τελευταίο καιρό ζει στο Μαϊάμι. Κι εκεί στη μακρινή και ηλιόλουστη πόλη, το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια "λιώνει" στη γυμναστική. Έρχεται το καλοκαίρι και θα ξεκινήσουν και οι εμφανίσεις στην... Ψαρρού!

Η Μαριέττα έχει αδυναμία στη γιόγκα και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της κατόρθωμα. Κατάφερε να ισορροπήσει κατακόρυφα, στηριζόμενη στο κεφάλι. Δεν το λες και εύκολο, έτσι;

Αλλά έλα, όμως, που στην επίμαχη φωτογραφία, φοράει ένα σέξι ολόσωμο μαγιό και καταλαβαίνεις ότι κανείς δεν έδωσε σημασία στο κατόρθωμα της στη γιόγκα. Ούτε και συμμερίστηκε τον ενθουσιασμό της που το πέτυχε ολομόναχη!

«Επιτέλους (τα κατάφερα) μόνη μου#trying#gym#exercise#letsdoit#keeptrying#newgoals», ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την "καυτή" φωτογραφία