Η πολυτάραχη ζωή της Rihanna γίνεται ντοκιμαντέρ [photos]

14.04.2016
Αναμφισβήτητα η Rihanna είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, η οποία έκανε το ντεπούτο της, όπως οι περισσότερες σε πολύ μικρή ηλικία και το άστρο της ξεχώρισε πολύ γρήγορα.

Εκτός από τα τραγούδια της που κάνουν γκελ στον κόσμο, η ίδια έχει μια αρκετά γαργαλιστική προσωπική ζωή από την οποία δεν απουσιάζουν τα σκάνδαλα, κάνει ιδιαίτερα σέξι κι αποκαλυπτικές εμφανίσεις τόσο επάνω στη σκηνή όσο και στο κόκκινο χαλί και σε φωτογραφίσεις, οπότε όλο το πακέτο είναι δελεαστικότατο και λογικό να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού.

Συνεπώς, δε μας προκαλεί καθόλου απορία το γεγονός ότι η πολυτάραχη ζωή του νεαρού κοριτσιού από τα Μπαρμπάντος θα γίνει ντοκιμαντέρ, το οποίο θα θυμίζει μία σύγχρονη εκδοχή του Don’t Look Back (“1967 / Bob Dylan rock documentary”) και θα μας χαρίσει μία ψύχραιμη ματιά στη ζωή της Rihanna και στο πώς έφτασε εδώ που είναι σήμερα.

Για τον σκοπό αυτό, η τραγουδίστρια συνεργάζεται με τον Peter Berg, ο οποίος να θυμίσουμε ότι ήταν εκείνος που την επέλεξε για να κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο μέσα από την ταινία Battleship το 2012.

Μάλιστα, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δε θέλει να κάνει μία μουσική ταινία, αλλά να μας δείξει μέσα από το ντοκιμαντέρ τον αληθινό χαρακτήρα και την προσωπικότητα της τραγουδίστριας.