Σάρον Στόουν: "Δεν θα έβγαινα ποτέ με συνομήλικό μου γιατί..."

26.04.2016
Στα 58 της χρόνια η διάσημη ηθοποιός παραμένει εντυπωσιακή κόβοντας την ανάσα σε κάθε της εμφάνιση, ιδιωτική ή επαγγελματική.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό "Elle" η Σάρον Στόουν αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ποιος είνα ο μοναδικός άντρας για εκείνη, ενώ πρόσφερε και τη μία και μοναδική συμβουλή που θα έδινε ποτέ στις υπόλοιπες γυναίκες.

"Δεν δίνω συμβουλές στις γυναίκες εκτός από μία. Να κάνουν ό,τι θεωρούν καλό για τις ίδιες. Κυρίως τους λέω το εξής: πριν κάνετε ο,τιδήποτε να είστε πραγματικά βέβαιες ότι θα σας επιτρέψει να είστε καλύτερα. Μην το κάνετε γιατί πιστεύετε ότι κάποιος θα σας αγαπήσει περισσότερο μετά. Το μόνο άτομο που θα πρέπει να σας αγαπήσει περισσότερο, είστε εσείς η ίδια!"

Έχοντας δείξει μια αδυναμία στους μικρότερους άντρες τα τελευταία χρόνια, η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ποιος θα ήταν ο ιδανικός άντρας για εκείνη.

"Μεγάλωσα στην επαρχία, ανάμεσα σε άντρες που ήξεραν να κάνουν πράγματα με τα χέρια τους. Να αλλάξουν μια ρόδα, να διορθώσουν κάτι στο σπίτι... Για μένα αυτό είναι άντρας. Ποτέ δεν θα δεχόταν να πληρώσεις στο εστιατόριο ακόμη κι αν κέρδιζες περισσότερα χρήματα από εκείνον. Αν δεν είχε χρήματα θα σε πήγαινε σε ένα μικρό και φτηνό μέρος ή θα σου έκανε το τραπέζι σπίτι του. Είναι δύσκολο για μένα να επιθυμήσω τύπους που δεν αντιστοιχούν σε αυτό το παραδοσιακό μοντέλο αρρενωπότητας. Συχνά έκανα πλάκα λέγοντας ότι θέλω να βρω έναν άντρα, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχω καμία διάθεση. Σήμερα, στα 58 μου, δεν με φαντάζονται να βγαίνω ραντεβού με έναν 60άρη. Μου φαίνεται τόσο μεγάλος! Θα ήταν ο παππούς μου! Απαράδεκτο για μένα. Αυτό θα πρέπει κάπως να το δουλέψω. Εξάλλου, οι άντρες στο Λος Αντζελες είναι τόσο ιδιόμορφοι"