Σοκ: Πυροβολισμοί και ξύλο στο σπίτι της Καμπουρέλη

30.04.2016
Σκηνές ταινίας τρόμου βίωσε χθες βράδυ (29/4/2016), η γνωστή μανικιουρίστ και τηλεπερσόνα Τέτα Καμπουρέλη στην τριόρωφη κατοικία της στη Βάρη.

Η Καμπουρέλη και ο σύζυγό της Βασίλης, ήρθαν αντιμέτωποι με 3 αδίσταχτους ληστές μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Οι δράστες εισέβαλαν στις 20:20 στην τρίπατη μεζονέτα της Καμπουρέλη και άρπαξαν κοσμήματα και χρήματα ύψους 100.000 ευρώ ενώ αφαίρεσαν και το χρηματοκιβώτιο που βρήκαν στο σπίτι.

Δυστυχώς, η Τέτα και ο σύζυγός της επέστρεψαν σπίτι προτού φύγουν οι ληστές με αποτέλεσμα ο σύζυγος της μανικιουρίστ Βασίλης να δεχτεί άγριο ξυλοδαρμό μέσα στο ίδιο του το σπίτι ενώ o γιος του ζευγαριού που βρισκόταν τελικά στο σπίτι, δεν κατάλαβε τίποτα αλλά πρόλαβε να φύγει για τον Επιτάφιο προτού εμφανιστούν οι ληστές.

Μιλώντας στο protothema.gr για τις στιγμές τρόμου που έζησε, η Καμπουρέλη συγκλονίζει

«Ήμασταν κουρασμένοι από τη δουλειά μπήκαμε σπίτι είπαμε να μην πάμε στην περιφορά. Μπαίνω κάνω ένα μπάνιο ακούω φωνές κλωτσιές και ένα κακό χαμό. Βγαίνω όπως είμαι και πριν προλάβω να αρθρώσω λέξη με βουτάει ένας από τους κουκουλοφόρους που είχαν μπει σπίτι μου και αρχίζει με μίσος να με χτυπάει.

Σκάσε μωρή βούλωσέ το θα σε σκοτώσουμε φώναζε και ξανά έβριζε και με χτυπούσε ενώ είχε ήδη πριν επιτεθεί με τον άλλον που ήταν μαζί του στον άντρα μου. Φώναζα ούρλιαζα ικέτευα να μας αφήσουν να μην πειράξουν το παιδί μου να μη χτυπήσουν τον άντρα μου. Μη μας σκοτώσετε πάρτε ότι θέλετε μη μας σκοτώσετε σας εκλιπαρώ φώναζα».

Η Καμπουρέλη μίλησε και το Μένιο Φουρθιώτη και στα Αποκαλυπτικά, η οποία περιέγραψε με δάκρυα τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε κι όπως τονίστηκε οι ληστές πυροβόλησαν πολλές φορές κατά την έξοδό τους.

«Τον άντρα μου δεν σταματήσαν επί ένα τέταρτο να τον χτυπούν. Ήταν Αλβανοί. Μου έφραξαν το στόμα και με χτύπησαν κι εμένα».

Ο σύζυγος της Τέτας, Βασίλης Μπουρούσης κατάφερε μάλιστα να αποσπάσει το όπλο από τον ένα εκ των δραστών αλλά τελικά δεν μπόρεσε να αλλάξει την εις βάρος τους κατάσταση ενώ αναφέρει:

«Ήξεραν που να ψάξουν. Μπήκαν μόνο στην κρεββατοκάμαρα. Δεν πυροβόλησαν στον αέρα, ήθελαν να με σκοτώσουν».

Να θυμίσουμε πως πριν ένα μήνα περίπου, η Καμπουρέλη είχε φωτογραφηθεί μέσα στο σπίτι της, παρουσιάζοντας αναλυτικά τους χώρους του σπιτιού και εξηγώντας τι περιλαμβάνει ο κάθε όροφος.