Στικούδη: Με σέξι κορμάκι στην αγκαλιά των αδελφών Αντετοκούμπο! [photos]

05.05.2016
Στην Ελλάδα βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες τα αδέλφια, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούμπο και μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων και υποχρεώσεων, τα δύο αστέρια του NBA, φωτογραφήθηκαν και για λογαριασμό του περιοδικού Down Town.

Όχι μόνοι τους.... είχαν και παρέα... και ποια παρέα... τη Στικούδη! Η Κατερίνα έβγαλε - ε, έβαλε θέλαμε να πούμε - ένα "καυτό" κόκκινο κορμάκι κι έπεσε στην αγκαλιά των γιγαντόσωμων αδελφών.

Ο Γιάννης, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι από τα μεγαλύτερα αστέρια του NBA, αλλά και ο αδελφός του, μίλησαν για τη νέα καθημερινότητα τους στην Αμερική, ενώ με τον αυθορμιτισμό της ηλικίας τους, μίλησαν και για τη συνάντηση που είχαν με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Μίλησαν, όμως, και για τη σχέση τους με τα χρήματα.

«Δε λέμε να μην χαρείς τα χρήματα σου. Όμως όσο πιο απλός είσαι τόσο πιο πολλές ευλογίες σου έρχονται!», τόνισαν. Όσο για το δώρο που πήραν στη μητέρα τους; «Της πήραμε ένα αμάξι, ενώ πριν από τρεις εβδομάδες αγοράσαμε στους γονείς μας δύο βέρες για να ανανεώσουν τους όρκους για τα 30 χρόνια τους!», ανέφεραν.

Για τη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Γιάννης τόνισε: «Σίγουρα ενθουσιάζεσαι όταν συναντάς celebrities, αλλά δεν παθαίνεις σοκ. Σοκ έπαθα όταν συνάντησα τον Ομπάμα».