Η Κρίστεν Στιούαρτ μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της

10.05.2016
Πολύς ντόρος έχει γίνει για τις επιλογές συντρόφου της διάσημης ηθοποιού μετά τον χωρισμό της από τον Ρόμπερτ Πάτινσον και τώρα μιλά η ίδια σχετικά.

Η Κρίστεν Στιούαρτ έχει κάνει σχέσεις και με άντρες και με γυναίκες αλλά τα τελευταία χρόνια δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε συντρόφους του δικού της φύλου.

Μόλις λέγεται ότι χώρισε από την τελευταία της αγαπημένη, την τραγουδίστρια SoKo [φωτό κάτω] και ο δημοσιογράφος του Variety που της έπαιρνε συνέντευξη τη ρώτησε ανοιχτά, σχετικά. Εκείνη όμως τόνισε -ακόμη μια φορά- ότι αποφεύγει τις ταμπέλες.

"Όταν έβγαινα με άντρα δεν μιλούσα ποτέ για τις σχέσεις μου. Έτσι ακριβώς και τώρα", εξηγεί η Κρίστεν ενώ στην ερώτηση αν την ενοχλεί το γεγονός ότι ο φωτογραφικός φακός την έχει τσακώσει σε τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη της, η απάντηση είναι κοφτή: "Δεν κρύβομαι γα**το".

Δεν ήταν όμως παντα τόσο εύκολο.

"Με το να μην το ορίζω συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή είναι η απόλυτη βάση του τι είμαι. Αν δεν το καταλαβαίνεις, δεν έχω χρόνο για σένα", ξεκαθάρισε κάθετα η 26χρονη σταρ μην αφήνοντας κα πολλά περιθώρια για επεξηγήσεις.

Δεν δίστασε όμως να παραδεχτεί ότι ταλαιπωρήθηκε πολύ στα χρόνια που πέρασαν καθώς πάλευε με τα συναισθήματά της.

"Έπρεπε να έχω απαντήσεις σχετικά με το ποια ήμουν. Ένιωθα αυτή την παράξενη ευθύνη, γαιτί δεν ήθελα να φανώ τρομαγμένη. Τίποτα, όμως δεν έμοιαζε κατάλληλο. Και έλεγα "Γα**το". Πώς το ορίζω αυτό; Άστο, δεν θα το κάνω".

Και έτσι πέρασε ο καιρός και αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται να βάλει ταμπέλες απλά να αφεθεί. Και αφέθηκε, ενώ την ίδία στιγμή σκέφτεται πολύ σοβαρά τον ρόλο της στην LGTB κοινότητα (Λεσβίες, Γκέι, Μπαϊσέξουαλ, Τραβεστί), καθώς πιστεύει ότι η καμπάνια τους είναι "πολύ σημαντική" στην κοινωνία.