Οι γυναίκες του Τζόνι Ντεπ: 10 διάσημες που «την πάτησαν» [photos]

31.05.2016
Ο 52χρονος χολιγουντιανός σταρ Johnny Depp ήταν περίφημος για τη μανία του να αρραβωνιάζεται τις αγαπημένες του. Αυτή τη φορά, με την επί 15 μήνες σύζυγό του, ηθοποιό, Amber Heard, «την πάτησε».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην ταινία «The Rum Diary» το 2011 και όπως σε όλες τις προηγούμενες σχέσεις του, έφτασε μια ματιά για να ερωτευτεί. Την παντρεύτηκε σε ένα ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες, αφήνoντας σύξυλη την επί χρόνια σύντροφό του, Γαλλίδα ηθοποιό και μοντέλο, Vanessa Paradis.

Τώρα «τρέχει και δεν φτάνει» μετά τη μήνυση της Amber Heard και τις κατηγορίες για βία και ξυλοδαρμό εναντίον της - υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών!

Ο σταρ - που θεωρείται ένα από τα «κακά» παιδιά του Χόλιγουντ - ξεκίνησε την καριέρα του σαν μέλος ροκ γκρουπ και έγινε ηθοποιός - τυχαία - μετά από παραίνεση του τότε φίλου του, και μετέπειτα χολιγουντιανού σταρ, Nicolas Cage.

Εκτός από αντισυμβατικός ηθοποιός και αντιστάρ, ο Depp είχε σχέση με πολλές όμορφες κυρίες της διεθνούς showbiz. Ιδού 10 από τους πιο γνωστούς δεσμούς του!