Η εξομολόγηση του Νικολόπουλου για τη δωρεά οργάνων της κόρης του

02.06.2016
Αγώνα δίνει να κρατηθεί στη ζωή η 16χρονη κόρη του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, η οποία υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» το προηγούμενο Σάββατο.

Ο γνωστός Αχαιός βουλευτής μέσα από τη σελίδα του στο Facebook αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων της Νίκης, εφόσον το κορίτσι καταλήξει.

«Όσοι, σε προσωπικό ή συλλογικό επίπεδο, γνωρίζουν τι θα πει καθημερινός αγώνας και αγωνία για υγεία και ποιότητα ζωής, δεν έχουν ούτε δισταγμούς, ούτε αμφιβολίες Η αγάπη δεν έχει όρια και σύνορα. Όπως και η πραγματική ζωή. Και πιστέψτε με: Αισθάνομαι ευλογημένος που το έμαθα σε τόσο προσωπικό επίπεδο».

Φυσικά, τα πατρινά μέσα ενημέρωσης αλλά και όλος ο κόσμος στην Πάτρα, βρίσκονται στο πλευρό της 16χρονης που έδινε καθημερινά τη μάχη.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της 16χρονης και σύζυγος του Νικολόπουλου, Τασία Μανωλοπούλου άνοιξε μέσω Facebook την καδιά της για την κόρη της και τη μάχη με τον αυτισμό γράφοντας:

Οταν ενα αυτιστικό παιδί γεννιέται σε ενα "αυτιστικό" κράτος το μονο όνειρο που μπορούν να κάνουν οι γονείς του, η οικογένεια του , ειναι να ζήσει με αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής και ακομα περισσότερο οταν αυτοί θα έχουν φύγει ή θα ειναι ανήμποροι να το διαχειριστούν. Η εικόνα εφιάλτης ειναι αυτη του παιδιού σου δεμένου σε κάγκελα .

δεν υπάρχει λοιπον τιποτα ηρωικό στο να θες (εαν μπορεσεις ) να βοηθήσεις όσους ανθρώπους γίνεται να βελτιώσουν την ζωη τους κ ζήσουν υγιείς κευτυχισμένοι .

δεν ειναι ηρωισμός , δεν ειναι καλοσύνη .
ειναι απλά η συνέχεια αυτού του δρόμου που ξεκινήσαμε στις 3/3/2000 χερι - χερι με την Νικη .

λίγοι την καταλάβαιναν αλλα όσοι μπορούσαμε ξέρουμε τι θελει να μας πει αυτη την ωρα .