Απίστευτο σκηνικό: Σπυροπούλου - Αραβανή πιάστηκαν στα χέρια για ένα τραπέζι;

22.06.2016
Η Κων/να Σπυροπούλου και η Ευαγγελία Αραβανή έχουν παρελθόν και μάλιστα άσχημο. Από την εποχή που η πρώτη αντικατέστησε ξαφνικά τη δεύτερη στον πάλαι ποτέ καναπέ της Ναταλίας Γερμανού.

Και κατόπιν, η Σπυροπούλου έγινε η "κεντρικιά" της πρωινης ζώνης του Alpha τα σαββατοκύριακα. Αλλά, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, γυρίζει και ο τροχός. Και ο τροχός, ως φαίνεται, γύρισε για την Ευαγγελία, που "σέρβιρε" την εκδίκηση στη Σπυροπούλου σε... κρύο πιάτο!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, οι δύο γυναίκες πιαστηκαν στα χέρια και μάλιστα σε δημόσιο χώρο για ένα... τραπέζι! Το σκηνικό, που αναφέρει το δημοσίευμα, έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες, στο Ακρωτήρι, όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και περνάει από εκεί όλη η κοσμική Αθήνα.

Το βράδυ εκείνο, λοιπόν, η Σπυροπούλου θέλησε να διασκεδάσει με τηνπαρέα της, έχοντας ζητήσει ένα από τα πρώτα τραπέζια. Όταν, όμως, πήγε στο μαγαζί την ενημέρωσαν ότι το είχε πιάσει άλλς - συγκεκριμένα η Αραβανή, καθώς είχε γενεθλια η κολλητή της, Νεσχάν Μουλαζίμ - κι έβαλαν έτσι την Κω/να σε ένα από τα πίσω τραπέζια.

Και όπως πάντα αναφέρει το δημοσίευμα, ποιος την είδε και δε φοβήθηκε. Οι εξηγήσεις που της έδωσαν δεν την έπεισαν, διότι βλέπεις, έμαθε ότι το τραπέζι της το έδωσαν τελικά στην Αραβανή. Μάλιστα, όπως αναφέρεται η Ευαγγελία είχε βάλει μέσο τον Σάκη, με τον οποίο συνεργάζονται στο X factor.

Αλλά το σκηνικό δεν τελειώνει εδώ. Είχε και συνεχεια, αφού οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν τυχαία σε κάποιο σημείο του μαγαζιού και είχαν έντονο επεισόδιο, αφού όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, μιλούσαν σε πολύ έντονο ύφος!