Χαμός στα γενέθλια της Lindsay Lohan στη Μύκονο - Χόρεψε στο τραπέζι, έσπασε πιάτα! [vds]

03.07.2016
Διασκέδασε με την καρδιά της στο πάρτι γενεθλίων της στη Μύκονο η Lindsay Lohan. Οι εορτασμοί για τη μεγάλη γιορτή με τους 80 καλεσμένους ξεκίνησαν από το μεσημέρι του Σαββάτου στο παραθαλάσσιο κλαμπ Rakkan στο Καλό Λιβάδι και κορυφώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ήρθε στο αγαπημένο της νησί για να γιορτάσει τα 30ά της γενέθλια. Η είσοδός της στο κλαμπ ήταν εντυπωσιακή. Η Lindsay φορούσε ένα χρυσό λαμπερό φόρεμα κι έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της ημέρας των γενεθλίων της. Η σταρ έφτασε στο μαγαζί με ένα κάμπριο όχημα και η πρώτη που αντιλήφθηκε την είσοδό της στο κλαμπ ήταν η ρεπόρτερ του Mykonos Live Tv Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία έσπευσε να της τραγουδήσει το Happy Birthday.

Μόλις η Lohan αντιλήφθηκε τους παπαράτσι άρχισε να τρέχει! Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, ενώ η είσοδος σε δημοσιογράφους και φωτογράφους είχε απαγορευτεί, με τον αρραβωνιαστικό της Lohan, Ρώσο μεγιστάνα Egor Tarabasov να παίζει πολλές φορές τον ρόλο του μπράβου απομακρύνοντας τους δημοσιογράφους από την είσοδο του μαγαζιού.

Οι καλεσμένοι, ξένοι και Έλληνες, μετά βίας ξεπερνούσαν τους 80, ανάμεσα στους οποίους ήταν μέλη της οικογένειάς της Lohan.

Opa!!! break a plate. Bust a move. More #lindsaylohan birthday footage. Thanks @julietangus #freckles @lindsaylohan #jaimeleecurtis #freakyfriday @egortarabasov

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης www.Lindsaylohan.us (@lindsaycollector) στις