«Δε θέλω να μιλήσω για Αλίκη & Τζένη! Βάλε αποσιωπητικά εδώ»

08.07.2016
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η μεγαλύτερη σταρ που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα κι αυτό δεν της το έχουν αμφισβητήσει αν και κατά τα άλλα είχε ακούσει τα άπειρα όσα χρόνια μεσουρανούσε.

Η Τζένη Καρέζη από την άλλη αν και δεν αποδεχόταν τον τίτλο της σταρ κι είχε χαρακτηριστεί αντιστάρ και το αντίπαλο δέος της Αλίκης, ο χρόνος απέδειξε πως ήταν σταρ και με το παραπάνω.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, ο Γιάννης Βογιατζής, ένας από τους αγαπημένου ηθοποιούς του κλασικού κινηματογράφου ερωτήθηκε για τις δύο, αλλά η απάντησή του μάλλον δεν ήταν η αναμενόμενη.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω τη λέξη star. Όλο αυτό είναι ένα πολύ κακό μάρκετινγκ που βλάπτει τους σωστούς ανθρώπους. Και για τα ονόματα που αναφέρεις, δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Και εδώ βάλε μερικές τελείες και αποσιωπητικά. Μόνο όποιοι έχουν έλλειμμα στην παιδεία τους παραδέχονται ότι είναι star. Ο Marlon Brando, η Meryl Streep, ο Δημήτρης Χορν θεωρούνται από τον κόσμο star. Αν το έλεγες αυτό στους ίδιους, μπορεί και να σε έπνιγαν. Ήταν σπουδαίοι ηθοποιοί που έμειναν, όχι star. Πλέον, έχουμε πρωταγωνίστριες που είναι μόνο star, όχι ηθοποιοί. Ας μην αναφέρω ονόματα, γιατί θα καταστρέψουμε σπίτια».