Σάλος με βίντεο που δείχνει τον μεθυσμένο Ντεπ να επιτίθεται στην Χερντ! [vds]

13.08.2016
Ενα γερό χαρτί φαίνεται πως κρατάει στα χέρια της η Χερντ στη διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ για το διαζύγιο. Το «χαρτί» αυτό μάλιστα κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο, καθώς υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται πως ο ηθοποιός επιτίθεται στη συζυγό του, κρατώντας στα χέρια του ένα ποτήρι κρασί κι έχοντας προηγουμένως... κοπανίσει ό,τι ντουλάπι υπάρχει στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Η ηθοποιός βιντεοσκοπεί κρυφά το όλο περιστατικό, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο που το δημοσιοποίησε διεκυκρινίζει πως το βίντεο έχει τραβηχθεί σε διαφορετικό χρόνο από την 21η Μαΐου, όταν και φέρεται να συνέβη ο ξυλοδαρμός.

"Τι συνέβη;" ρωτάει η 30χρονη τον μαινόμενο ηθοποιό. "Κάτι συνέβη αυτό το πρωί, ξέρεις" συνεχίζει για να λάβει την απάντηση: "Δεν ήσουν εδώ το πρωί, οπότε τίποτα δεν συνέβη σε εσένα". "Ναι, έχεις δίκιο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ξύπνησα και ήσουν τόσο 'γλυκός'.

Δεν τσακωθήκαμε καν το πρωί. Το μόνο που έκανα είναι να ζητήσω συγνώμη" απαντά εκείνη για να λάβει την ίδια απάντηση: "Συνέβη κάτι σε εσένα σήμερα το πρωί; Δεν νομίζω!" ακούγεται να λέει εξοργισμένος, ενώ συνεχίζει να σπάει αντικείμενα.

Ο Ντεπ στο τέλος γεμίζει μέχρι που ξεχειλίζει ένα ποτήρι με κρασί και αρπάζει την κάμερα από την ηθοποιό, όταν αντιλαμβάνεται πως τον καταγράφει. Η υπεράσπισι του Τζόνι Ντεπ υποστηρίζει πως το βίντεο είναι μονταρισμένο.