Τζολί & Πιτ: Εθισμένοι στα μπότοξ και τις πλαστικές;

17.08.2016
Νέο δημοσίευμα του Radar On Line φέρνει στο φως την εμμονή του ζεύγου Πιτ -Τζολί με τα μπότοξ.

Σύμφωνα με κατάσκοπο από το περιβάλλον του ζευγαριού, τόσο η Αντζελίνα Τζολί, όσο και ο Μπραντ Πιτ έχουν πάθει εξάρτηση από το μπότοξ:

«Φοβούνται να γεράσουν και αυτή τη στιγμή μοιάζουν να έχουν πλαστικό πρόσωπο», αναφέρει ο κατάσκοπος στο περιοδικό.

«Οι θεραπείες που κάνουν σε γνωστό δερματολόγο τους έχουν κάνει να δείχνουν 10 χρόνια νεότεροι και οι δύο», συμπληρώνει η πηγή του Radar.

Σύμφωνα πάντα με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο Μπραντ είναι εκείνος που το έχει παρατραβήξει και κάνει διαρκώς ενέσεις με ένα νέο υλικό, το Radiesse. Πρόκειται είναι ένα νέο μαλακό, μη μόνιμο ενέσιμο υλικό που χρησιμοποιείται στην μη επεμβατική αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου, στο γέμισμα των ρυτίδων και των εμβαθύνσεων του δέρματος. Από την στιγμή που θα ενεθεί στον οργανισμό τον βοηθάει στην ανάπλαση του κολλαγόνου διεγείροντας την φυσική παραγωγή του.

Από την άλλη, η Αντζελίνα προτιμά το χημικό πίλινγκ με λέιζερ,γιαυτό και η επιδερμίδα της δείχνει τόσο εύθραυστη και λεπτή.

Και δεν σταματά εκεί το διάσημο ζεύγος. Πηγή του Radar υποστηρίζει πως ο Πιτ δοκιμάζει δεκάδες κρέμες αυτομαυρίσματος για να δείχνει πιο νέος. Τέλος, ο κατάσκοπος αναφέρει πως μαζί με όλες τις υπόλοιπες θεραπείες ομορφιάς, το ζευγάρι δεν σταματά να κάνει ενέσεις μπότοξ όσο πιο συχνά μπορεί.