Απίστευτο! Η 19χρονη Κάιλι Τζένερ παντρεύτηκε μυστικά

19.08.2016
Πανικό έχει προκαλέσει στην οικογένεια Καρντάσιαν η είδηση πως η Κάιλι Τζένερ και ο αγαπημένος της ράπερ Tyga παντρεύτηκαν μυστικά πριν ένα μήνα.

Σύμφωνα με το RadarOnline.com, η 19χρονη Κάιλι αρνείται να διαψεύσει την είδηση σύμφωνα με την οποία παντρεύτηκε τον Tyga σε μυστική τελετή με λίγους φίλους.

«Η Κάιλι έχει αφήσει τη φήμη του γάμου να θεριέψει και αρνείται να την διαψεύσει. Σκοπός της είναι να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της τον Tyga που ζει μια κόλαση εξαιτίας της Black China και του θέματος επιμέλειας του τρίχρονου γιου τους».

Σύμφωνα με άτομο του περιβάλλοντος της Τζένερ, η Black China δεν επιτρέπει στον τρίχρονο γιο της με τον Tyga να βλέπει και να δεθεί μαζί της και την αποκαλεί μια τυχαία φιλενάδα.

Αυτή η συμπεριφορά της China που ετοιμάζεται να χαρίσει το πρώτο παιδί στον Ρομπ Καρντάσιαν, έχει οδηγήσει την Κάιλι και τον Tyga να βλέπουν το γάμο τους ως τη μόνη λύση.

Ταυτόχρονα, η Κάιλι θέλησε να κερδίσει την κούρσα ανάμεσα στην ίδια και τον Tyga και την Black China και τον Ρομπ με ένα γάμο έκπληξη. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα.