Νέα επιπλοκή στην υγεία της Αρναούτη & τι ζητά η Κυριάκου από τον εισαγγελέα

23.08.2016
Tη δική τους δύσκολη καθημερινότητα συνεχίζουν να βιώνουν οι δύο συνεπιβάτιδες του Παντελή Παντελίδη στο τραγικό τροχαίο που κόστισε τη ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Έξι μήνες μετά το δυστύχημα, η Μίνα Αρναούτη έχει επιστρέψει στη γενέτειρά της Μυτιλήνη και νοσηλεύεται και πάλι στο νοσοκομείο του νησιού εξαιτίας μιας νέας επιπλοκής της υγείας της.

Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις που της έγιναν, θεωρήθηκε υποχρεωτική η νοσηλεία της, αφού έχει πάθει λοίμωξη. Η λοίμωξη αυτή είναι η αιτία που είναι κλινήρης εδώ και μία εβδομάδα στο νοσοκομείο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Freddo θα παραμείνει έως τις αρχές του Σεπτέμβρη.


«Γιατί θεέ μου σε μένα, γιατί πάλι, δεν αντέχω άλλο», αναφώνησε με λυγμούς η Μίνα πέφτοντας στην αγκαλιά της μητέρας της, Νατάσας, όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι υπάρχει μετεγχειρητική λοίμωξη σε διάφορα μάλιστα σημεία του σώματός της.

Εν το μεταξύ, και η Φρόσω Κυρικάκου, μέσω του δικηγόρου της περνά στην αντεπίθεση. Με επίσημο έγγραφο, που έφερε στο φως η εφημερίδα Freddo, η νεαρή κοπέλα ζητά μεταξύ άλλων από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών να επισπεύσει τη σύνταξη της πραγματογνωμοσύνης από τους πραγματογνώμονες Ευθύμιο Σκρίκα και Επαμεινώνδα Μπούρα.

Με ημερομηνία 11 Αυγούστου, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Φρόσως Χρήστος Άσπρος στέλνει αίτηση στον εισαγγελέα στην οποία αναρωτιέται επισήμως η νεαρή κοπέλα:


1. Ποιος και από πότε κατέχει αυτή τη στιγμή την ξενόγλωσση έκθεση της ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ Γερμανίας για το τζιπ;
2. Ποιος την παρέλαβε από τη ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΜΠΕΝΖ και με ποια ιδιότητα;
3. Γιατί δεν μας χορηγήθηκε αντίγραφο του κειμένου, τη στιγμή που αποτελούσε μέρος της δικογραφίας;