Νέα "επικίνδυνη" τροπή στο σκάνδαλο με την κουτσουκέλα του Μπολτ στο Ρίο

23.08.2016
Ο θρυλικός τζαμαϊκανός σπρίντερ εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στο ταρτάν και φέτος, όμως με τη λήξη της Ολυμπιάδας, το όνομά του ενεπλάκη σε ένα ροζ σκάνδαλο που φαίνεται ότι έχει αρκετό... ζουμί.

Το "έριξε" έξω στο Ρίο ο Γιουσέιν Μπολτ, οποίος γιόρτασε έξαλλα τα γενέθλιά του και κατέληξε στο κρεβάτι 20χρονης βραζιλιάνας φοιτήτριας, η οποία μάλιστα απαθανάτησε στιγμές τους στο κρεβάτι και οι φωτογραφίες κάνουν από χθες τον γύρο του διαδυκτίου. Να όμως που το ροζ σκάνδαλο δεν σταματά εδώ καθότι η κοπέλα δεν είναι μια οποιαδήποτε 20χρονη βραζιλιάνα φοιτήτρια.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, η Τζέιντι Ντουάρτε μπορεί να είναι νέα στην ηλικία όμως είναι χήρα με δύο παιδιά και μέχρι τον Μάρτιο ήταν παντρεμένη με τον Ντάγκλας Ντονάτο Περέιρα.

Ο "Ντίνια", όπως ήταν γνωστός στο Ρίο, βρισκόταν στο Top 10 των πιο καταζητούμενων κακοποιών της Βραζιλίας, όντας ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους ναρκωτικών της πόλης. Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας τον εντόπισαν στα τέλη Μαρτίου, ο ίδιος επιχείρησε να αντισταθεί και έπεσε νεκρός κατά την ανταλλαγή πυρών.

"Λόττο" λοιπόν η επιλογή του Γιουσέιν!!!! Και, έτσι, για την ιστορία να μεταφέρουμε δηλώσεις της κοπέλας η οποία προφανώς δεν είχε αντιληφθεί ποιον είχε στο κρεβάτι της: "Δεν κατάλαβα ότι είναι ο Μπολτ, όλοι οι Τζαμαϊκανοί είναι ίδιοι".