MTV Awards: Νικήτριες όχι οι ποπ ντίβες, αλλά οι καμπύλες τους! [photos]

29.08.2016
Εξτρα σέξι ήταν τα φετινά 33α MTV Awards στη Νέα Υόρκη, καθώς αυτές που ξεχώρισαν δεν εήταν οι μουσικές ερμηνείες, αλλά οι πλούσιες καμπύλες των καλεσμένων!

Κιμ Καρντάσιαν, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μπιγιονσέ Νόουλς, και Νίκι Μινάζ φόρεσαν φανταχτερές νέες δημιουργίες σχεδιαστών που εντυπωσίασαν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό, ενώ παρόντες ήταν και δεκάδες άλλοι διάσημοι καλεσμένοι, όπως οι Κάνι Γουέστ, Μάικλ Φελπς, Ναόμι Κάμπελ, Αριάνα Γκράντε, Χάιντι Κλουμ.

Απόλυτη νικήτρια ήταν η Μπιγιονσέ, καθώς σάρωσε κυριολεκτικά στα βραβεία, καθώς κέρδισε το Βραβείο για το Καλύτερο Βίντεο της Χρονιάς για το Formation, αλλά και το Βραβείο για το καλύτερο γυναικείο βίντεο για το Hold Up. Η ποπ ντίβα φόρεσε ένα εφαρμοστό φόρεμα Francesco Scognamiglio και φτερά και πούπουλα κάλυπταν το μπούστο και τους ώμους της, ενώ γυμνό διακρινόταν το υπόλοιπο σώμα της!

Πιπεράτη ήταν η στιγμή που ο ράπερ Drake κλήθηκε να δώσει βραβείο στη Rihanna και άρχισε να την αποθεώνει. "Είμαι ερωτευμένος μαζί της από τότε που ήμουν 22 ετών," ομολόγησε και στη συνέχεια της έδωσε το βραβείο και πήγε να τη φιλήσει στο στόμα! Η τραγουδίστρια τον απέφυγε διακριτικά....

Εξόχως αποκαλυπτική και Νίκι Μινάζ, με μια μπλε ρουαγιάλ δημιουργία που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία!