Η Ρούλα Ρέβη μιλάει για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της

29.08.2016
Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη μίλησαν στο περιοδικό People για τον τρόπο που έμαθαν για την εγκυμοσύνη που ήταν επίπονος αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η γνωστή φωτογράφος στη διάρκεια της κύησης.

Οι πανευτηχείς πλέον γονείς αποκαλύπτουν πως όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο στομαχόπονο, ενώ και οι επόμενοι μήνες της εγκυμοσύνης δεν ήταν εύκολοι.

Συγκεκριμένα την εβδομάδα πριν το μάθουν, η Ρούλα είχε ξυπνήσει με έντονο στομαχόπονο ενώ οι εξετάσεις της έδειχναν εξάντληση και καπως έτσι της αποκάλυψαν πως περιμένει παιδί!

«Η κοιλιά μου ήταν σαν 9 μηνών γυναίκας και μέσα σε 2 μέρες πήρα 7 ½ κιλά. Ήμουν τόσο φουσκωμένη που με ρωτούσαν αν γεννάω!», δηλώνει ενώ αποκαλύπτει πως έμεινε 13 μέρες στο νοσοκομείο τον πρώτο μήνα που ήταν έγκυος.

Μάλιστα μέχρι την 21η εβδομάδα ήταν τέλεια αλλά και μετά πάλι ήταν δύσκολα τα πράγματα τόσο που πίστευε πως δεν θα τα κατάφερνε, αλλά δεν το έβαλε κάτω.

«Στη δεύτερη αποκόλληση πήγα στον γιατρό με φοβερό τρόμο, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, δεν μπορούσα να σκεφτώ πως θα προχωρά η εγκυμοσύνη και κάθε μέρα θα ζω με τον τρόμο πως θα χάσω τα παιδιά. Κι είχαμε πολύ δρόμο μπροστά μας, τότε. Σε εκείνο το σημείο, ο γιατρός μου, είπε μια φοβερή κουβέντα. Είμαι 50 χρονών. «Μπορεί να βγω από αυτό το δωμάτιο για να πάω σπίτι στα παιδιά μου και να με χτυπήσει ένα αυτοκίνητο. Μπορεί όμως να μην γίνει αυτό, να πάω σπίτι και να έχω ένα όμορφο βράδυ. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε σένα και σε οποιαδήποτε γυναίκα είναι έγκυος. Έχω κάνει ότι μπορεί να κάνει ένας επιστήμονας για να πάνε όλα καλά. Εγώ είμαι στην πλευρά πως όλα θα πάνε καλά και τα παιδιά σου θα γεννηθούν. Εσύ έχεις πάει στην απέναντι πλευρά, πως όλα θα πάνε στραβά. Θέλεις να έρθεις από την πλευρά που είμαι εγώ, να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε μαζί; Έτσι, δεν το βάλαμε κάτω», λέει η Ρούλα.