Η Ρενέ Ζελβέγκερ αποκαλύπτει τον ΑΛΗΘΙΝΟ λόγο για τη παραμόρφωσή της

02.09.2016
Η διάσημη ηθοποιός που βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιστρέφει στον ρόλο της "Μπρίτζετ Τζόουνς" με τον οποίο έχει τόσο ταυτιστεί, ανοίγει το στόμα της.

Όταν πριν από δυο χρόνια η Ρενέ Ζελβέγκερ περπάτησε στο χαλί της εκδήλωσης του περιοδικού Elle Women In Hollywood Awards, όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό καθώς την είδαν τελείως αγνώριστη. Η φωτογραφία επάνω δεξιά είναι από εκείνη την εκδήλωση.

Το πρόσωπό της πιο λεπτό και τα μάτια της λιγότερο "σχιστά". Εμφανέστατη η αλλαγή. Εκείνη δεν μίλησε σχετικά για πολύ καιρό όμως πριν από μερικούς μήνες άρχισε να "φτάνει στα όριά της" και δεν άντεξε άλλο.

Επιτέθηκε σε εκείνους που υποστήριζαν ότι η αλλαγή οφείλεται σε πλαστικές -δεν έχει κάνει καμμία- και υποστήριξε με πάθος πως όταν κάποιος είναι καλά στη ζωή του, αυτό φαίνεται και στο πρόσωπό του. Και εκείνη ήταν πολύ καλά.. ΄Εστω...

Σήμερα, λοιπόν, επανέρχεται στο θέμα και δίνει μια κάπως διαφορετική εξήγηση.

Δεν ήταν εξαιτίας των πλαστικών η όποια αλλαγή αλλά εξαιτίας μια απλής "έγνοιας" που την απασχολούσε.

Και εξηγεί στην Daily Mail τι ακριβώς συνέβη:

"Εκείνο τον καιρό έμεινα μια φίλη στο Λος Άντζελες και τον προηγούμενο μήνα εκείνη διαγνώστηκε με ALS [μια πολύ σοβαρή νευρολογική ασθένεια]. Ο λόγος για τον οποίο πήγα στην εκδήλωση, λοιπόν, ήταν το γεγονός ότι εκείνη ήθελε να πάω, ώστε να σταθεί στο κόκκινο χαλί μαζί μου και να αποδείξει στον εαυτό της ότι δεν τη λύγισε αυτή η απαίσια αρρώστια. Και αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου όλη εκείνη τη μέρα. Δε σκεφτόμουν καθόλου πώς ήταν η δική μου εμφάνιση. Σκεφτόμουν μόνο τη φίλη μου".

"Εξάλου", συνεχίζει η 47χρονη Ζελβέγκερ, "η ιδέα της ηλικίας δεν με αγχώνει καθόλου. Πιστεύω ότι η γυναίκα γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα όσο μεγαλώνει".

Σ' αυτο το κομμάτι θα συμφωνήσουμε μαζί σου, Ρενέ. Στα προηγούμενα.. "Ό,τι πεις"!!!