Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σόνια Σαββίδη: Δείτε φωτογραφίες από το γάμο τους [photos]

04.09.2016
Σε μια ρομαντική και παραδοσιακή τελετή, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Παλαιού Αγίου Παντελεήμονα, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και η ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη, Σόνια.

Το ζευγάρι εκπλήρωσε το όνειρό του να παντρευτεί στον πανέμορφο παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, στους πρόποδες του Ολύμπου.

Σχετικά λίγοι, 250 περίπου, οι καλεσμένοι, όμως κατά τη διάρκεια του μυστηρίου το χωριό πλημμύρισε από κόσμο, με τον γαμπρό να περιμένει ανυπόμονα τον ερχομό της καλής του στην εκκλησία.

Κουμπάροι οι Γιούλη Στυλιανίδη και ο Λάζαρος Αγγελίδης, επιστήθιος φίλος του γαμπρού.

Λαμπερή και χαμογελαστή η Σόνια έφθασε στο μυστήριο μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα ενώ τους συνόδευαν τα όργανα (όπως κάνουν παραδοσιακά στο χωριό).

Τη φωτό δημοσίευσε η καλή φίλη της νύφης, Εύα Καϊλή:

Beauty of the North #Sonia&Andreas #WeddingDay by the sea.. #Olympus

A photo posted by Eva Kaili (@evakaili) on


Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι στο Λιτόχωρο. Πλάι στο κύμα στήθηκε εξέδρα για να φιλοξενήσει τους καλεσμένους του ζευγαριού.

Ανάμεσα τους άνθρωποι από τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο: η Εύα Καϊλή, ο Θοδωρής Ζαγοράκης με την Ιωάννα Λίλη και πολλοί ακόμη έδωσαν το “παρών” και ευχήθηκαν στο ζευγάρι...

Καλησπερα φιλοι μου!Εδω μαζι με την πρωταγωνιστρια της χθεσινης βραδιας!!!! Την ομορφη νυφη-Σονια Σαββιδη!!! Μετα την στεψη στον Π.Παντελεημωνα-(Ομορφο-γραφικο μερος) ακολουθησε δεξιωση στο Λιτοχωρο-Κατερινης σε μια καταπληκτικη τοποθεσια-τελειο μαγαζι-Notos-.#withbright #afterwedding #weddingparty #Notos #LitochoroKaterini #itwas #fantasticnight #wishthem #thebest❤️❤️❤️❤️❤️💃🏼❤️💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼🙋🙋🙋🙋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

A photo posted by Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) on