«Θεά» ακόμα η «Δρ. Κουίν»! Δες πως είναι σήμερα η 65χρονη Τζέην Σέημουρ [vds]

21.09.2016
Τη δεκαετία του '90 η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε στα ύψη αφού πρωταγωνιστούσε για έξι σεζόν στην τηλεοπτική σειρά γουέστερν «Δρ. Κουίν: Μόνη στην άγρια Δύση», κερδίζοντας υψηλές τηλεθεάσεις και την αγάπη του κοινού τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στις υπόλοιπες χώρες ανά τον κόσμο όπου προβλήθηκε η σειρά.

Ο λόγος για την σικάτη Τζέην Σέημουρ, η οποία υπήρξε και κορίτσι του Τζέημς Μποντ τη δεκαετία του '90 και η οποία είναι σαν το παλιό καλό κρασί, όσο μεγαλώνει, απλά ωριμάζει και παραμένει το ίδιο γοητευτική.

Σε εμφάνισή της στην εκπομπή This Morning της βρετανικής τηλεόρασης, η σήμερα 65χρονη Σέημουρ εντυπωσίασε και πάλι παρουσιαστές και κοινό τόσο με την αγέραστη όψη της όσο και με το κατακόκκινο φόρεμά της, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η ίδια μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και τα μυστικά ομορφιάς της, τα οποία δεν περιλαμβάνουν επισκέψεις στον πλαστικό χειρούργο.

Εξάλλου, στο παρελθόν δεν έχει κρύψει το πόσο χαίρεται που ακόμα και σε αυτή την ηλικία έχει ακόμα το πρόσωπό της σε αντίθεση με πολλές άλλες σταρ του Χόλιγουντ.