Η Σπυροπούλου αποκάλυψε τι έχει αλλάξει στα προσωπικά & επαγγελματικά της

06.10.2016
Τα 29α γενέθλιά της γιόρτασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις 22 Σεπτεμβρίου και πάντα τα γενέθλια είναι για τον καθένα μας μια καλή αφορμή για έναν απολογισμό και για να θέσει στόχους για το μέλλον.

Έτσι φαίνεται ότι έκανε και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» φέτος μία ανάσα πριν τα τριάντα και μίλησε στο περιοδικό People για τα πράγματα που έχουν αλλάξει με την πάροδο των χρόνων.

Η Κωνσταντίνα είπε χαρακτηριστικά:

«Ακόμα στο 20 είμαι, αλλά δεν πιστεύω στα καμπανάκια. Κάθε στιγμή της ζωής μας έχουμε να χαιρόμαστε για πράγματα διαφορετικά. Και κάθε μέρα έχουμε μεγαλύτερη σοφία και εμπειρία από ότι την προηγούμενη. Θα σου πω κάτι: Κάθε χρόνο στα γενέθλιά μου σκέφτομαι πού και πώς πέρασα τα προηγούμενα και τι μου έχει μείνει από όλη τη χρονιά. Έχω διαπιστώσει πως μέχρι σήμερα κάθε χρόνο με βρίσκουν σε μια πολύ διαφορετική κατάσταση από ότι τον προηγούμενο.

Και νομίζω πως αυτές οι εξελίξεις και αλλαγές είναι μόνο για καλό. Χαίρομαι γιατί πλέον νιώθω πιο ώριμη, δυνατή και κατασταλαγμένη. Είμαι πιο σταθερή στις επιλογές μου και πιο σίγουρη για αυτές. Διεκδικώ ό,τι θέλω πιο συγκροτημένα, με επιχειρήματα. Είμαι πιο ήρεμη και στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μου σχέσεις. Θα πω λιγότερα λόγια και πιο ουσιαστικά. Είμαι λιγότερο αυθόρμητη ίσως. Που και τον αυθορμητισμό μου τον αγαπώ, αλλά σίγουρα ήταν πιο ανεξέλεγκτος στα 22-23. Αλλά ήταν δικαιολογημένος σ’ εκείνη την ηλικία. Σήμερα δεν θα ήταν δικαιολογημένος στη φάση που βρίσκομαι. Σίγουρα έχω κάνει και αρκετά λάθη, αλλά αυτά με οδήγησαν σε αυτό που είμαι».