Μενεγάκη σε Κωστόπουλο: «Εγώ έστειλα πρώτη μήνυμα όταν σε είδα να καταρρέεις» [vds]

06.10.2016
Από την πρώτη στιγμή που είδαμε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος θα καθόταν σήμερα στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη ξέραμε πως σίγουρα η συζήτηση θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον και τελικά, θα έβγαινε λαβράκι.

Και φυσικά, η πράξη επιβεβαίωσε τη σκέψη μας αφού Πέτρος κι Ελένη αναφέρθηκαν σε πολλά και καυτά θέματα και μεταξύ αυτών ήταν οι λόγοι που ψυχράνθηκαν οι σχέσεις τους.

Βέβαια, αυτούς πάνω κάτω ήδη τους ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε ήταν την κίνηση καλής θέλησης που έκανε η Μενεγάκη για να του δείξει το ενδιαφέρον της όταν εκείνος βρισκόταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση εξ αιτίας της πτώχευσης της ΙΜΑΚΟ.

Η Ελένη λοιπόν όπως είπε ήταν εκείνη που έκανε πρώτη την κίνηση κι επικοινώνησε μετά από καιρό μαζί του:

«Εγώ πρώτα σου έστειλα ένα μήνυμα όταν πραγματικά σε είδα στα δικά μου μάτια, ο άνθρωπος που ήξερα κι ήταν ένας άνθρωπος δυνατός... το δυνατός δεν έχει να κάνει με τα οικονομικά του.

Για μένα η δύναμη σε έναν άνθρωπο έχει να κάνει με τον ίδιο του τον εαυτό, με αυτό που βγάζει κι αυτό που δείχνει. Ήσουν ένας άνθρωπος δυνατός που είχες απόλυτη κυριαρχία της ζωής σου, της δουλειάς σου, της οικογένειάς σου, της παρέας σου...»

Και συνέχισε η παρουσιάστρια:

«Όταν λοιπόν αυτός ο άνθρωπος που μπορεί να μη μιλάμε που μπορεί να είχα θυμώσει πάρα πολύ μαζί του, πάρα πολύ, άλλο κομμάτι αυτό, τον βλέπω να καταρρέει και να το παραδέχεται και να λέει αυτά που είπες εσύ, εμένα, όπως και να αισθανόμουν μέχρι εκείνη τη στιγμή, είναι αδύνατο να μη με πιάσει γιατί είμαι άνθρωπος κανονικός.

Εγώ σου έστειλα μήνυμα για να σου πω ακριβώς αυτά που αισθάνομαι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ήθελα στα ξαφνικά να αλλάξει κάτι και στα ξαφνικά ξαναγίναμε φίλοι».