Ο Μπραντ Πιτ συνάντησε τα παιδιά του πρώτη φορά μετά τον χωρισμό

07.10.2016
Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 19 Σεπτεμβρίου σοκάροντας τον κόσμο της σόουμπιζ αλλά και τον ίδιο τον άμεσα ενδιαφερόμενο, σύζυγό της, καθώς, όπως λέγεται, ο Μπραντ δεν είχε ιδέα για τις προθέσεις της.

Από την αρχή φάνήκε ότι το διαζύγιο ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί δεν θα είναι "βελούδινο", εν μέσω ισχυρισμών πως ο διάσημος ηθοποιός κακοποίησε τον 15χρονο γιο τους Maddox κατά τη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης.

Ενώ η Αντζελίνα ζητούσε αποκλειστική κηδεμονία των 6 παιδιών τους τελικά οι δυο πλευρές υπέγραψαν μια προσωρινή συμφωνία, βάσει της οποίας ο Πιτ θα έχει συγκεκριμένα δικαιώματα επιτηρούμενων επισκέψεων έτσι ο διάσημος μπαμπάς είδε τα παιδιά του πρώτη φορά.

Ο Μπραντ Πιτ λέγεται ότι συμφώνησε σε ένα εθελοντικό πλάνο που συνιστάται από το Department Of Children And Family Services και περιλαμβάνει εποπτευόμενες επισκέψεις στα παιδιά του με την Αντζελίνα Τζολί, θεραπείες και τεστ για ναρκωτικά και αλκοόλ.

Βάσει των όρων της συμφωνίας, ένας θεραπευτής βρισκόταν με τον ηθοποιό κατά την πρώτη του επαφή με τα παιδιά του, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Η προσωρινή συμφωνία λήγει στις 20 Οκτωβρίου και θα πρέπει να υπάρξει νέα διαπραγμάτευση. Απαιτείται παράλληλα ψυχολογική θεραπεία για τον Μπραντ Πιτ, την Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά, καθώς και ατομικές συνεδρίες.

Αναμένεται σκληρός αγώνας.