Ανάβει φωτιές με τις δηλώσεις του ο κατάξανθος, πια, Ντάνιελ Κρεγκ [photos]

10.10.2016
Ο διάσημος ηθοποιός είχε ταράξει τους απανταχού θαυμαστές του θρυλικού πράκτορα 007 τον οποιό ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία για 10 χρόνια όταν δήλωσε ότι "κρεμάει τα πιστόλια του".

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Ντάνιελ Κρεγκ συμμετείχε στο New Yorker's Festival και ανάμεσα στα διάφορα που είπε, επανήλθε και στην απόφασή του αυτή.

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι ο Κρεγκ ήταν ένας από τους έξι ηθοποίούς που φόρεσαν το κοστούμι του Τζέιμς Μποντ. Στη φωτογραφία κάτω, ιδού και οι έξι ως κέρινα ομοιώματα στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Βερολίνο. Από αριστερά, Ρότζερ Μουρ, Τίμοθι Ντάλτον, Ντάνιελ Κρεγκ, Σον Κόντερι, Τζορτζ Λάζενμπι και Πιρς Μπρόσναν.

Τι είπε, λοιπόν για το θέμα ο Ντάνιελ Κρεγκ;

"Έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο, παίζοντας τον Μποντ. Τα πράγματα που μπορώ να κάνω σε μια ταινία του Τζέιμς Μποντ και το είδος της δουλειάς αυτής... Δεν υπάρχει άλλη που να συγκρίνεται μαζί της. Την αγαπώ αυτή τη δουλειά, περνάω καταπληκτικά κάνοντας την. Και αν μπορώ να συνεχίσω να περνάω καταπληκτικά με αυτήν, θα το κάνω".

Τάδε έφη Ντάνιελ Κρεγκ και μας μπέρδεψε κόμματάκι αφού πριν από λίγους μήνες είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως "θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του, από να συνεχίσει να ενσαρκώνει τον πράκτορα 007".

Τι τον έκανε να αλλάξει γνώμη; Μήπως τα τρελά εκατομμύρια που έριξαν στα πόδια του οι παραγωγοί που δεν φαίνεται να βρίσκουν τον "επόμενο"; Ποιος ξέρει; Πάντως αυτό τον καιρό ο Κρεγκ κυκλοφορεί κατάξανθος, για τις ανάγκες της τελευταίας του ταινίας και εμείς δε λέμε να τον συνηθισουμε [φωτό επάνω]