Μαίρη Πετρούτσα: Μυστικός γάμος στη Βενετία με τον χαρτοβιομήχανο Δημήτρη Βούτσελα [photo]

14.10.2016
Σε κλειστό κύκλο, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Βενετία, όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, έγινε ο παραμυθένιος γάμος μεταξύ του χαρτοβιομήχανου Δημήτρη Βούτσελα (του οποίου η αξέχαστη μητέρα, Καίτη έχει αφήσει εποχή για το φιλανθρωπικό έργο της) και της ηθοποιού Μαίρης Πετρούτσα.

To γαμήλιο δείπνο των νεόνυμφων δόθηκε το περασμένο Σάββατο 8/10 στο επτάστερο «Aman Canal Grande», στο ξενοδοχείο όπου έγινε το πάρτι του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

H ηθοποιός Μαίρη Πετρούτσα γεννήθηκε στο Λος Αντζελες και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ηθελε από μικρή να γίνει ηθοποιός και άρχισε να πρωταγωνιστεί σε παραστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών, όπου φοιτούσε. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στου Deree και στη συνέχεια επέστρεψε στην Αμερική, όπου έκανε master στα παιδαγωγικά και παράλληλα σπούδασε θέατρο.

Για πολύ καιρό ζούσε μεταξύ Σικάγου και Λος Αντζελες, όπου δοκίμασε κιόλας την τύχη της στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Στο Λος Αντζελες και το Σικάγο έκανε stand up comedy στο φημισμένο «Second City», από το οποίο έχουν περάσει κατά καιρούς διάσημες κωμικές περσόνες. Στην Αθήνα ως επίσημη πρώτη της σημειώνει το guest που έκανε στο «Κόκκινο Δωμάτιο» των Ρήγα - Αποστόλου. Εμφανίστηκε επίσης «Στο Παρά Πέντε» και στη σειρά «Μαρία την Ασχημη». Την επίσης είδαμε δύο φορές στις «Πεθερές» και στη σειρά «Ολα στον αέρα». Πέραν του Ατλαντικού έκανε και σύντομα τηλεοπτικά περάσματα από δημοφιλή σίριαλ, όπως τα «Friends» και «Κωδικός Alias». Πηγή Espresso