Ξέσπασε η Μπήλιου: «Θίχτηκε η αξιοπρέπεια μου, Ελένη, δεν μπορούμε να...» [vds]

14.10.2016
Η απουσία της φέτος από το πλατό της Ελένης είναι κάτι παραπάνω από αισθητή, η παρουσιάστρια είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία της να πηγαίνει ως καλεσμένη και σήμερα η Άση Μπήλιου κάθισε και πάλι στον καναπέ της Μενεγάκη.

Μάλιστα, η Μενεγάκη την προλόγισε με το παραπάνω ήδη από την αρχή της εκπομπής:

«Έπεσα πάνω στην Άση που είναι σήμερα καλεσμένη μας. Σήμερα θα την ευχαριστηθούμε γιατί πραγματικά δύο εβδομάδες τώρα το πόσο μου ‘χει λείψει, καλά, το ξέρετε! Έχουμε πει θα πούμε απ' όλα, απ' όλα. Έχουμε πει θα μιλήσουμε για τα πάντα!».

Στη συνέχεια η γνωστή αστρολόγος μπήκε στο πλατό κι είπε στη Μενεγάκη και στο κοινό:

«Επιτέλους επέστρεψα στο γραφείο. Δεν γινόταν να τα κάνεις όλα και δεν γίνεται να τα κάνεις όλα καλά. Τα προηγούμενα δύο χρόνια που ήταν δύσκολα για μένα και σε επίπεδο υγείας, έπρεπε να μαζέψω λίγο το πράγμα κι είχα αποφασίσει το κομμάτι του γραφείου να το αφήσω πίσω. Φέτος που τα πράγματα είναι αλλιώς, επιστρέφω εκεί, είμαι κι εγώ καλύτερα, νιώθω καλύτερα, έχω ενέργεια. Το παλεύω».

Βέβαια, αφού είπαν περί ζωδίων, έκανε τις προβλέψεις της κι ήρθε η ώρα για το φινάλε, εκεί μάλλον όσα είπε η Άση θα αιφνιδίασαν την Ελένη αφού το ξέσπασμα της πρώτης δε θα ήταν αναμενόμενο κι αφορμή ήταν το «μου λείπεις» της Μενεγάκη.

Τότε η Μπήλιου απάντησε:

«Είπαμε Ελένη μερικά πράγματα δεν διαπραγματεύονται… Τοξότης, Τοξότης, αλλά την αξιοπρέπεια μου και την υπερηφάνεια μου, συγγνώμη, αλλά είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο. Και επειδή αυτά θίχτηκαν, συγγνώμη, δε γίνεται να έχουμε άλλη σχέση, όμως it’s ok.

Εγώ ευχαριστώ πάντα τους ανθρώπους ακόμα και αυτούς που έφεραν στη ζωή μου δύσκολα, αυτούς που μπορεί να μη με εκτίμησαν γιατί είναι εκείνοι που με έσπρωξαν να πάω ένα βήμα μπροστά. Αυτοί που σε αγαπάνε και σε χαϊδεύουν δε σε αφήνουν να πας ένα βήμα μπροστά, ενώ αυτοί που σου βάζουν δύσκολα, άσχετα αν εκείνη τη στιγμή τους θυμώνεις, σε πάνε ένα βήμα μπροστά.»

Πώς αντέδρασε η Ελένη; «Όλα τα λεφτά» ή αντίδρασή της και μπορείς να τη δεις στο βίντεο...