Η Ιωάννα Λίλη παράτησε την εκπομπή της: Ποιά παρουσιάστρια θα την αντικαταστήσει

18.10.2016
Μόλις χθες (17/10/2016) κυκλοφόρησε η είδηση πως λύεται από κοινού η συνεργασία της Ιωάννας Λίλη με τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία tv.

Το σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», ανατρέπει τα δεδομένα μιας και η συνεργασία δεν προχώρησε ύστερα από απόφαση της Ιωάννας Λίλη κι όχι του σταθμού:

«Ναι ισχύει, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας, αποφάσισα να μη συνεχίσω τη συνεργασία μου με το Μακεδονία TV, όχι ότι δεν ανανεώθηκε η συνεργασία μου, εγώ δεν ήθελα να συνεχίσω.... Δε θέλω να αναφερθώ στους λόγους, δε θέλω να το προχωρήσω...

Τρία χρόνια πέρασα πάρα πολύ καλά, αλλά για να παρθεί η απόφαση να μην συνεχίσει η συνεργασία μου με το σταθμό σημαίνει ότι κάτι προέκυψε, δε θέλω να αναλύσω, δεν επιθυμούσα να συνεχίσω άλλο... Απλά παρουσιάστηκαν προβλήματα, που δεν λύθηκαν... », τόνισε η Λίλη η οποία δεν ήθελε να αποκαλύψει αν έχει κανονίσει κάποια άλλη τηλεοπτική συνεργασία.

Κι επειδή, η εκπομπή της ήταν προγραμματισμένη να βγει κανονικά στον άερα, την θέση της Λίλη αναμένεται να πάρει η Νικολέτα Καρρά.